Előző életek tiszítása, karmaoldás, jobb jövő teremtés

 

Elvonulás Álomvölgyben

 

2021. július 2-3-4.

 

Az előző életek tisztítása, a karmaoldás és a jobb jövő teremtése szoros ok-okozati viszonyban áll egymással. A karmaoldásról sokan azt gondolják, hogy lehetetlen, sokan azt, hogy nagyon- nagyon sok idő és erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy felülírjuk a múlt következményeit.

A Karma eredetileg cselekvést jelent, de benne van annak minden következménye. Mindannyian követtünk el olyan cselekedeteket, amelyeknek a következményeivel már nem szeretnénk találkozni, de a Karma törvénye, az Ok- és okozat törvénye szigorú. Viszont nem csak ez az egy törvény van, ami szabályozza a fejlődésünket. Ott van a Lehetőség törvénye is. Ha elkövettél valamit, amit jelen fejlődési szinteden már nem tennél, akkor van lehetőséged arra, hogy a következményeket minimálisra csökkentsd.

Az előző életekben felhalmozott letörlesztendők akkor változtathatók meg, ha az ember a fejlődése során ráérez, hogy mit kellene magasabb szintre emelni, megszületik benne a szándék és elszántság, hogy ezt megtegye, és ennek megfelelően cselekszik a spirituális gyakorlataiban és a való életben is.

Vannak generációs minták, programok is, amik látszólag nehezítésként vannak az életünkben. Ha ráérzünk, hogy miről szólnak ezek a programok, akkor lehetőségünk van elengedni őket, és helyettük új programot írni.

Nos, az emberiség jelenlegi tudása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy a tisztításokat egyszerűbben és gyorsabban elvégezhessük. Ehhez néhány alapelvet, gyakorlatot és meditációt érdemes megismerni, amivel otthon tovább lehet dolgozni.

Ha valaki azt ígérné neked, hogy feloldja a karmádat, és átírja a generációs programjaidat, ne hidd el! Senki nem tudja feloldani a másét. Csak a sajátodat tudod. Persze ahhoz tenned kell! Hogy pontosan mit, és hogyan… nos ez lesz az elvonulás témája, és erre épülnek a tanítások és gyakorlataink.

 

Az elvonulást vezetik:

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

 

A témát saját utam bejárása kapcsán is közelről megismertem. Azt érzem és látom, hogy ahogy újabb fejlődési spirálhoz érkezem, újabb témák emelkednek fel, amelyeken dolgozni lehet és érdemes. Amennyiben őszinte vagyok magamhoz, és elég bátor, hogy elinduljak a tisztulás által egy újabb fejlődési ösvényen, az élet hamarosan meghálálja a befektetett munkát. A folyamatos tisztítás ezért is mindennapos tevékenységeim között szerepel. Örömmel adom át a tanításokat ezzel a témával kapcsolatban is, hogy minél többet élhessünk terhek nélkül, szabadon.

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

Mindannyian tévedünk néha, és vagy a következményekből vagyunk kénytelenek tanulni, vagy még idejében felismerjük, hogy a tévedést sürgősen helyre kellene hoznunk, még mielőtt a karma utolér. Nyugodtan mondhatom, próbáltam mind a kettőt. Óriási a különbség. Bízom benne, hogy sikerül hatékonyan megmutatni az utat, amelyen a kellemetlen következmények feloldhatók és ezáltal elkerülhetők, de ebben neked is elég sok feladatod lesz.

         

 

 

Vendégelőadó:

 

Korbély István * Üzletember, tanító

 

Az ember járva az önismeret útját …. elérkezik nagyon sok felismeréshez.

Rájön, hogy életét tudat alatti programok, hiedelmek, hitrendszerek, történetek, viselkedési mintázatok és a hozzájuk kapcsolódó gondolati és érzelmi kötések alapvetően meghatározzák.

Ahhoz, hogy felszabaduljunk, szükségszerűvé vált a karmikus mintázataink rendezése…

Ennek jutalma a belső béke, a harmónia és a szeretet áramlása életünkben… A létezés megtapasztalása által megélni a jelen pillanat szépséget és csodáját.

 

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.  

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Szállás:

 

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.   Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd (ennek van 10 000 Ft felára)!

12 személy 2 db jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (55 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.   Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   

 

Az elvonulás programja:

 

Pénteken érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 15:00- kor kezdődik. Vasárnap a program 15 óra kürül ér véget.

A program tartalmaz tanításokat, egyéni és páros gyakorlatokat, meditációkat, kundalini és yin jógát. A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

 

Részvételi hozzájárulás:

 

59 000 Ft/ fő  

 

Fizetés:

 

Jelentkezéskor 30 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. 29 000 Ft-ot a program kezdetekor a helyszínen.  

 

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Nyomj a lenti gombra, és jelentkezz!

 

Ha korábban már részt vettél bármely programunkon, akkor a kosár kifizetését bejelentkezés után fogadja a rendszer. Felhasználónév: e-mail cím, Jelszó: ha nem emlékszel, megváltoztathatod!

 

Jelentkezem az elvonulásra!

 

 

Szeretettel várunk!      

 

Send this to a friend