Istennői ragyogás

női elvonulás

Arató Mónika és az Álomvölgy Meditációs Központ közös szervezésében

 • Érzed és tudod, hogy valami egyedi értéket képviselsz a világban, mégis azt tapasztalod, hogy nem látnak, nem hallanak meg?
 • Szeretnéd, ha szavaid jobban átmennének a környezetednek, és olyan a hatásuk lenne, amit szeretnél megtapasztalni?
 • Szeretnéd, ha hallgatnának rád eléggé a Párod, a gyermekeid?
 • Szeretnéd, ha jobban számítana a véleményed?
 • Szeretnéd szavaid rezgésével varázsolni az életedet?
 • Szeretnéd, hogy a kimondott imáid hatékonyabban teremtsenek?
 • Szeretnél bátrabbá és láthatóbbá válni?

A nő hangja és ragyogása nagyon fontos, hiszen hangjának rezgésével tudja átvarázsolni az életét, hangjának rezgése és lényének ragyogása hatással van a férfira, a gyermekeire, a család lelki és érzelmi állapotára. A hivatásában, ha együttműködik másokkal hangja hatásának ereje kell, hogy legyen, a szavait megfelelően kell értelmezni a környezetének, hogy a harmonikus együttműködés létrejöhessen. Ha üzenete van a világ számára, ahhoz megfelelő számú hallgatóságra van szükség, akikhez eljut a hang rezgése, és a kívánt hatást hozza létre. Fénye, ragyogása hatással van környezete emelkedésére.

Ezen az elvonulás a saját hangod, saját rezgésed, saját ragyogásod, szépséged és

egyediséged megtalálása és kiárasztása lesz a fókuszunkban.

Ennek alapja az, hogy felfedezed, megismered és megerősíted a saját

energiarendszeredet, különösen a szakrális, napfonat, szív és torokcsakra

központokat.

Mélyen összekapcsolódunk a méhünkkel, ahol női identitásunkat és teremtőerőnket őrizzük. Megtisztítjuk, megszenteljük, hogy ebből a megszentelt erőközpontból emelkedhessen fel az energia, megerősítve önbizalmunkat, bátorságunkat és a hangok alátámasztását a napfonat csakrában. Az emelkedő energia tisztítja és megnyitja a szívedet, és felemelkedik a torokcsakrába, ahonnan már a szégyentől felszabadult, önazonos, bátor, igaz Éned fog megnyilvánulni a világban.

A Simratyogaworld női elvonulásai a tudatosság egy olyan szintjére vezetnek, ahol a lelkünk ismeretén alapulva, isteni emlékezetünk felébresztve, áthangoljuk a testünket, gondolkodásunkat, viselkedésünket. Az új, isteni önvalónkra hangolt testünkben feloldódnak a blokkok, eltűnik az önbizalomhiány. A testünkkel közelebbi viszonyba kerülünk, így intimitásunk mélyül önmagunkkal és emberi kapcsolatainkban is. Elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, és a testünket, így bátrabban mutatjuk meg magunkat a világnak. Felszabadulunk minden szégyenlősség és visszahúzódás alól. Láthatóvá válnak eddig rejtett értékeink, erősségeink. Ebben a tudatosságban eksztatikus élménnyé válik női testünkben létezni, élvezni a női lét összes ajándékát.

Az elvonuláson Sacred Body Awakening gyakorlatokkal, yin jógával, kundalini jóga gyakorlatokkal és Vénusz krijákkal, szertartással, tánccal és a természet erőivel dolgozunk.

 • A kundalíni jóga a lélekideg ébresztésének, ezzel a tudatosság emelésének egyik leghatékonyabb útja. Segítségével eltávolíthatunk energiarendszerünkből a blokkokat, lejárt hitrendszereket. Hatalmas teremtőerőhöz juttat. A Vénusz kriják segítenek a női- férfi oldalunk egyensúlyának beállításában, önmagunk a gyakorlásban való megfigyelésén keresztül mélyebb szomatikus és érzelmi- lelki önismerethez juttatnak.

 • A yin jóga segít előhívni belőlünk a befogadó, együttműködő, lágy, kedves női energiákat. Gyógyítja a csont és izületi rendszert, erősíti az idegrendszert, és a belső elválasztású mirígyeket, és belső szerveinket. Általa nemcsak testben, de érzelmeinkben, gondolkodásunkban is rugalmasabbá válhatunk.

 • A Sacred Body Awakening egy érintésen alapuló gyógyító, stimuláló, lélekenergia ébresztő módszer, amely segítségével kiegyensúlyozhatjuk a testben lévő energiákat, traumákat, helytelen régi programokat oldhatunk testi- érzelmi szinten. Transzgenerációs blokkok oldódnak a segítségével. Hatására felszabadultakká, önazonosakká, félelemnélkülivé, szabaddá válunk. A Sacred Body Awakening a Szakrális Test Felébresztését, a test szentségének felébresztését jelenti. A tiszta, isteni szeretet terében, erotika mentesen kapcsolódunk a magunkban hordozott érzelmekkel, emlékekkel, traumákkal, vagy éppen erőtartalékainkkal, eddig nem ismert képességeinkkel, vágyainkkal. Bár erotikamentesen dolgozunk, a gyakorlatok mégis oldják a szexuális blokkokat is, ébresztik a medence és a női szervek energiáját. Mélyebb önismerethez juthatunk általuk, mint eddig valaha. Több gyakorlatba is beleengedjük magunkat az elvonulás alatt, amely során intim részeket nem érintünk, és könnyed, kényelmes ruhában vagy fürdőruhában vagyunk.

 • Az ősi női szertartások átemelése jelen korunkba segít a nők közötti összefogás és együttérzés ébresztésében, az ősi női erőnkhöz való kapcsolódásban, önértékelésünk helyreállításában és testünk- lelkünk megszentelésében.

 • A tánc felszabadítja a testet- lelket, örömre hangol.

Az elvonulást vezeti:

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, papnő

2007 óta tanítok, és mindig feladatomnak éreztem a nők támogatását, emelését. Tanításaim során integrálom mindazt a tudást és tapasztalatot, amit nőként, anyaként, papnőként, kundalini és yin jóga tanárként, és Sacred Body Awakening facilitátorkánt a női lét misztériumáról tovább szeretnék adni.

Visszajelzések korábbi női programokról:

Annyira a szívemben volt és van a hétvége, hogy 1 hétig még az e-maileket is elfelejtettem megnézni. A hétköznapi tevékenységeim közepette folyamatosan jöttek fel a történések, megélések,  megértések. Amiért mentem és amire választ, megoldást kerestem, megkaptam. Úgy érzem, hogy semmi nem változott, mégis minden megváltozott. Még jobb lett!- Vali

A Divine Body workshopot és Divine Rebirthing elvonulást, illetve Naked Queen elvonulást egymás után, 5 hónapon belül, végeztem el.

Az elemek egymásra épülve, ívként vezetnek végig a testi és lelki folyamatokon. 

A gyakorlatok és a jelenlét erős blokkoldó hatásúak tudatos és tudatalatti szinteken is, generációkra és életekre visszamenően. Ezzel párhuzamosan beindítják a gyógyító folyamatokat a feltétlen szeretet és bizalom terén. Segítik az érzelmek kifejezését és a sebezhetővé válást, fátyolként letekerve az egyes rétegeket lelki szinten. 

Néha az örömteli létezést éltem meg bennük és a programokon, néha pedig a lelkemig hatoló mélységet.

A libidómat és felszabadultságomat jelentősen emelték a részvételek, a csípőm mozgása táncolás közben, amit egyre többet űzök itthon, sokkal ringatóbb. 

A férfiak elárasztanak bókjaikkal, főként a Naked Queen elvonulás óta, ami jólesik. Érdeklődnek hogyan fejezhetik ki megbecsülésüket és szeretetetüket irántam, és hálásak az Univerzumnak, azért hogy ismerhetnek.

Szeretettel ajánlom minden nőnek, aki meg szeretné ismerni jobban, egy eddig feltáratlan módon, a lelke világát, és a teste jelzéseit. – Petró Évi

Mónikám! A hétvégi érzések a szívembe bevackolták magukat hosszú-hosszú időre. Számomra ez a hétvége ünnepi ajándékozás volt a szívemnek, a lelkemnek. Visszajelzést adott, hogy van sok dolog, amit jól csinálok és bizony van, amin még dolgoznom kell. Úgy gondolom, hogy már a felismerés is elindít egy olyan úton, ami teljesebbé teheti az életem. Csodálatos személyiség, csodálatos NŐ vagy és nagyon hálás vagyok, hogy megismertelek. A hétköznapokon is sokat szoktam mosolyogni, de mióta hazajöttem, abba se hagyom….🙏💝 Sallai Mónika

Kiket várunk?

18 év feletti hölgyeket. 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel! Nem előfeltétele, hogy részt vettél- e már korábbi programokon!

Maximális létszám:

21 fő!

Az elvonulás helyszíne

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

Megközelítés

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu   

Szállás:

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.  

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (125 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.  Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   

Az elvonulás időtartama:

A workshop október 18-án, 14.30 órakkor kezdődik, és 20-án 16 órakkor zárul.

Részvételi hozzájárulás:

135 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

125 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

Fizetés:

Jelentkezéskor 40 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.  

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

Ha hív a program, jelentkezz itt!

Jelentkezem az elvonulásra!

Send this to a friend