Most különösen fontosnak érzem, hogy mindent megtegyünk önmagunk megerősítéséért, amit csak tudunk. Egyrészt azért, mert közeleg az ősz, fokozatosan csökken a napfényes órák száma, ami kihat az érzelmi stabilitásunkra, így a hitünkre is.

Másrészt azért, mert ha elhiszed, ami körülötted most a világban zajlik, és tényként kezeled, akkor prédává válhatsz.

A saját felelősséged az, hogy mindent megtegyél önmagadért fizikai, érzelmi, mentális és sprirituális szinten is.

Az életünk tapasztalásai afelé visznek, hogy kialakítsunk egy egyedi értékrendet. Értékek olyan tárát jelenti ez, amelyek önazonosak, amelyek lelkesítenek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a rájuk való fókuszálás, és a megteremtésük, megélésük szándéka elvezet minket ahhoz az élethez, amelyet élni szeretnénk.

Mikor éppen kihívások előtt állunk, megpróbáltatásokat kapunk, akkor a választásunk, hogy hogyan megyünk tovább, egyben egy újabb lépéssel való elköteleződés azon értékek felé, amit választunk. Lehet, hogy csak próba elé állítanak ilyenkor, lehet, hogy az értékek átrendezik a fizikai valóságot, hogy az értékeinkhez méltó emberek és körülmények érkezhessenek meg.

A stresszhelyzetek, traumák, krízisek, de gyakran csupán a mindennapi élet áramlása erősen megterheli az idegrendszert, a koncentrációs képességet, feszültté, bizonytalanná tesz.

 

Ami ezekben a helyzetekben megtart, az a hit. Hit az értékeidben, hit önmagadban, hit az Univerzum rendező erejében.

 

Hit Yogi Bhajan öt szútrájában:

  1. Ismerd fel önmagad a másikban.
  2. Minden blokk áthatolható.
  3. Amikor rajtad a sor, indulj, és a nyomás megszűnik.
  4. Részvéttel érts meg mindent, különben félreérted a kort.
  5. Vedd át a kozmikus rezgést, és a világegyetem utat nyit neked.

 

A hitet nevezhetjük a szív bátorságának is, és ön-MAG-ad szeretetének is.

 

A hit megerősítése

 

4 leckéből álló online kurzus indul

 

2022. augusztus 27- én

 

heti 2 leckével

 

A 4 alkalmas online kurzus során napi egy leckével segítünk a hited megerősítésében, a szándékaid fenntartásában, abban, hogy szeresd és becsüld magad, és tisztelt az utadat.

 

Amit küldünk számodra 4 nap alatt:

  • 4 tudásanyagot
  • 2 videófelvételt: 1 kriját és 1 meditációt, amelyek segítségével velem gyakorolhatsz, így a legnehezebb pillanatokban sem vagy egyedül.
  • Olyan gyakorlatokat és tudást is kapsz, amivel megerősítheted és fejlesztheted a középpontodat, ezzel az önbizalmadat, a szándékaid erejét, a kommunikációdat, és hitedet.
  • Megerősítéseket, imákat, recepteket rendszeres napi rutinokra, amelyek működnek, és segítenek, hogy kitörj a blokkjaidból, és fenntartsd a tudatosságodat.
  • E- mailen keresztüli támogatást, ha kérdést tesze fel.

 

További információk:

 

Az online program indulási időpontja: 2022. augusztus 27. 

A kurzuson való részvétel nem igényel semmilyen tudást vagy előképzettséget. A tudásanyagot  heti 2 leckével küldjük, és akkor foglalkozhatsz vele, amikor időd van rá.

 

Részvételi díj: 12 000 Ft/fő 

 

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS!

 

He jelentkezésed jelzed, és befizeted a részvételi díjat augusztus 12-ig, akkor számodra a kurzus 12 000 Ft helyett csak 9 900 Ft.

 

Jelentkezéshez kattints a gombra!

 

Jelentkezem az online kurzusra!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur (Arató Mónika)

 

Send this to a friend