A siddhik az elemekhez kapcsolódó képességek. Mikor kapcsolódunk az ötödik csakrához, amelyhez a torok központ, a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy tartozik, akkor igazán belépünk a természetfeletti rejtélyek birodalmába, amit az éter elem szabályoz.

Az éter a tér és idő olyan viszonya, amely megengedi valaminek, hogy létrejöjjön, hogy létezzen. Ez a teremtés legelejét jelöli. Ha az elemekre úgy gondolsz (éter, levegő, tűz, víz és föld), mint a manifesztáció szakaszaira, az éter a legfinomabb közülük.

Olyan, mint egy pillantás egy anya és egy apa szemei között. Mindent megelőz. Megelőzi, hogy kapcsolódnának a levegő elemmel, az érzéssel, ami elkezdi létrehozni az elköteleződés folyamatát kettejük között, vagy a tűzzel, amely energiát és fókuszált célt ad számukra, hogy valóban létrehozzanak valamit, vagy a vízzel, ami szenvedélyt ad az áramláshoz, és az összeolvadásukhoz, vagy a földdel, ami manifesztálja a szándékaikat. 

Ahogy a torok csakra megnyílik, elnyered a finomság érzékelését. Tudod, hogy hogyan légy éber az okok és hatások legelején. Tudod, hogy hogyan ápold, és ültesd el a magot.

Az alapvető magok a szavakban rejlenek, így az ötödik csakra a szavak erejével van kapcsolatban- ami a Vach siddhi. Ezért olyan fontosak a kundalini jógában a bij mantrák (mag mantrák), amelyek nagy erejű teremtő szavakból állnak.

Az ember egyik legnagyobb ereje a szándékában rejlik. Nagyon nehéz valamit megváltoztatni, ha már mozgásban van. A Vach siddhi a mag ereje, ami be fogja teljesíteni az alapvető vágyainkat és céljainkat.

 

Vach Siddhi * kundalini jóga háladó est

 

a szavak erejének tudatosságával

 

Várlak szeretettel, ha

  • szeretnél tudatosabban teremteni a torok csakra és az éter elem segítségével.
  • szeretnéd, hogy a körülötted lévő emberek (család, gyermekek, kollégák, barátok) jobban értsék, hogy mit szeretnél üzenni. Ha igazából hallanának téged. 
  • ha jobban meg tudnád jeleníteni a szavaidban az érzéseidet, ha őszintébb szeretnél lenni önmagadhoz és másokhoz.
  • ha szeretnéd éppen a megfelelő szavakat és a megfelelő frekvenciát megtalálni intuitív úton, ami hatékonnyá teszi a kommunikációdat.
  • ha szebb, jobb, teljes és boldog életet szeretnél teremteni.

 

Időpont: Október 19- én pénteken 18.15 – től 21 óráig

 

Helyszín: Budapest, 13, kerület Hollán Ernő utca 8. 1 em. 2. BefogadóTér

 

A programon való részvétel nem igényli, hogy gyakorlott légy a jógában. Kezdőket is szeretettel várunk!

 

Program:

  • Tanítások a Vach Siddhiről, a szavak erejéről
  • A szavak és a kommunikáció erejét növelő kundalini jóga krija és meditációk gyakorlása
  • Hálaadás: a hálaadással életünket magasabb frekvenciára emeljük, tudatába kerülünk minden ajándéknak, amit kaptunk, és megnyílunk a megnövekedett szívtérből születő dolgok befogadására.

 

A négy napos hosszú hétvége előtt ez egy kiváló alkalom kicsit elmélyülni és tisztábban látni jelenlegi helyzetünket és további utunkat. Az utána következő pihenőnapok szépen elmélyíthetik a belső folyamatunkat.

 

Részvételi hozzájárulás:

5 000 Ft/ fő

 

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgyához írd be: Vach Siddhi

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika

K & H bank

10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, és értesítünk a részvételhez szükséges tudnivalókról.

 

Várunk szeretettel!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!