Labirintusjárás

 

az Álomvölgy Meditációs Központban

 

* október 18-án! *

 

A labirintusokat az emberiség több ezer éve használja szakrális beavatások eszközeként a Földbolygó minden részén.

A labirintus számos mély, belső, tudattalan folyamatot képes a tudatosság szintjére emelni. Olyan, mint egy lelki nagytakarítás, vagy újjászületés.

 

Fontos napokat, heteket, hónapokat élünk, amikor a tudatosság még jelentősebb szerepet kap sorsunk
alakításában, mint eddig bármikor.

 

A labirintusjárás egy sétáló meditáció, ami mélyíti és lassítja a lélegzetet, megnyugtatja az elmét, segíti a tudatalatti tartalmak tudatba emelkedését, erősíti a belső látomásokat és az intuíciót. Energetikájánál és a labirintusjárás során megtartott szakrális térnél fogva segíti a tisztánlátást, a választásokat és döntéseket, új célok kitűzését, a szándékok megerősítését, a fejlődést és az emelkedést. Megtisztít a félelmektől, és segít rálátást kapni saját belső motivációinkkal kapcsolatban. Megnyugtat, emel és megerősít. Támogatja az elengedési, és befogadási folyamatokat.

A labirintusban az út vezet. Elméletileg lehetetlen benne eltévedni. A benne sétáló azonban mégis találkozik az eltévedés érzésével, és ezzel kapcsolatban ráláthat saját legmélyebb félelmeire. A labirintus azonban megtart, vezet tovább, és a közepébe érve megkönnyebbülés, letisztulás, ráismerés, tanulás, és emelkedés történik. A befelé vezető út a múlt, a káosz, a félelmek, a kifelé vezető út a jövő, az újjászülető erő, a rend, a bátorság és a szeretet megszületésének jelképe.

A labirintus egyúttal az ember spirituális fejlődésének is a szimbóluma, hiszen a cél az első három kanyar után már látszólag elérhető közelbe kerül… de aztán rá kell döbbenünk, hogy mégse…

A 11 körös labirintus tizenkettedik köre a hatszirmú rózsa, a tizenharmadik pedig a középpont. Mind a hat sziromnak külön jelentése és jelentősége van. Európában több helyen megtalálható a 11-körös labirintussal körülvett hatszirmú rózsa, melyet Magdolna-rózsának is neveznek.

 

A 11 körös labirintus a legkisebb területen megtehető leghosszabb út.  A fejedtől a szívedig…

 

 

A labirintusjárás az Álomvölgy Meditációs Központ 11 körös labirintusában történik, ami a chartres-i székesegyház 1200-as években épült labirintusának mintájára épült.

 

A labirintusjárás ideje:

 

2020. október 18-án, vasárnap, 15-től 19 óráig!

 

 

A labirintusjárást vezetik:

 

Balogh Béla és Arató Mónika

 

 

Részvételi díj:

 

6 000 Ft/ fő

 

Jelentkezem a labirintusjárásra!

 

 

 

Szeretettel várunk!

 

 

Send this to a friend