A HÁLAADÁS ÉS AZ IMA EREJE

 

workshop Arató Mónikával és Balogh Bélával

 

2020. május 30.

 

Olyan korban élünk, amikor sokkal gyorsabban felvehetjük a kapcsolatot az Önvalónkkal, és fejlődhetünk, mint eddig valaha. Ez azt jelenti, hogy számos korábban ismertnek vélt fogalom átalakul bennünk, és egy mélyebb szinten érthetjük meg őket.

Ilyen a hálaadás és az ima is. Óriási különbség van aközött, amit eddig gondoltunk az imáról, és aközött, amit a Vízöntő kori vagy Aranykori tudatosság tanít számunkra. Mivel magasabb tudatossági szintről indulnak, így sokkal hatékonyabbak is, mint korábban. Ennek alapja a megfelelő hozzáállás megértése, és a gyakorlatokon keresztül ennek a hatalmas erőnek az életünkbe való integrálása. A hála a pozitív teremtéshez szükséges rezgésszintre juttat. A megfelelően kimondott ima gyógyít, újjáépíti az életünket, segít megvalósítani az álmainkat, és megélni azt az igaz és tiszta esszenciát, amely a lelkünk rezgésszintje. A hálaadással és az imával nemcsak saját életünket emelhetjük fel, hanem családunkét, szeretteinkét, nemzetünkét is. 

 

Az ima nem egy kísérlet, hogy megpróbáljuk megalapozni a kommunikációt a  lelkünkkel, mert a lelkünk mindig velünk van. Még csak nem is Istenhez való beszéd, mert Ő mindig mindenre figyel. Az ima az ismeretlen valónk elérése, felébresztve álmából Istent, aki bennünk van.

 

Milyen a jó ima?

 

 • az egyik leghatékonyabb önismereti eszköz
 • felemel
 • kitágítja az elmét a Végtelen felé
 • mindeközben segít a fókuszálásban, és a szándékod megerősítésében
 • megváltoztatja önmagad és a teremtőerőd érzékelését
 • megerősíti a hited és az önbizalmad
 • hatékony, vagyis valósággá válik

 

Mit tanulhatsz és tapasztalhatsz a workshopon?

 

 • A hálaadás, mint rezgésszintemelő és teremtő rituálé
 • Társalgás az ismert és Ismeretlen részed között. Az ima a legerőteljesebb technika, hogy kommunikálj az Ismeretlennel.
 • Az ima Vízöntő kori megközelítése
 • Milyen a hatékony ima?
 • Az ima négy varázslatos módja
 • Hogyan alkalmazd a szavaidat a hálaadásra és az imára?
 • Hogyan alkoss meg egy imát?
 • Jóga gyakorlás, és meditációk, amelyek hozzásegítenek, hogy hatékonyan imádkozz
 • Közös hálaadás és ima az Álomvölgy Meditációs Központ szentélyében
 • Ha az időjárás megengedi, már kint a szabadban is jógázhatunk…

 

A workshopot tartja:

 

Arató Mónika

 

kundalini jóga instruktor, tanácsadó, író

A rendszeres hálaadás nemcsak kellemesebbé teszi a napodat, de megemeli a rezgésszintedet, és olyan dolgokat vonzhat be az életedbe, amely megalapozza az elégedettségedet és boldogságodat.

Az ima még ennél is erőteljesebb és csodálatosabb változásokat hoz. Megértheted és megtapasztalhatod általa, hogy hogyan válhatsz társteremtőjévé a világot létrehozó Végtelen Intelligenciának. Megélheted a segítségével saját végtelenségedet, és megtapasztalhatod szabad akaratodat. Minden, amit tudatosan teremtettem az életemben, az ima erejével született elképesztő sebességgel, és sokkal gyönyörűbben, mint ahogy valaha elképzeltem volna.

 

Balogh Béla

 

író, spirituális tanító

 
Sokan vannak még, akik úgy gondolják, hogy a világ a hibák folyamatos felsorolásától válhat szebbé vagy jobbá. Semmi nem állhat ennél távolabb a valóságtól. A világunk – legyen ez bármennyire is meglepő – nem egy anyagi világ. Ez egy gondolatok és érzelmek által épített világ. Amire és ahogyan gondolatainkat és érzelmeinket irányítjuk, számunkra az válik valósággá. Ez a „valóság” mindenki számára más és más.

Lehet, feltűnt már: a saját igazáról mindenki mélységesen meg van győződve. A hála és az ima két rendkívüli erejű eszköz arra, hogy saját világodat szebbé, jobbá és kellemesebbé tedd. De nem mindegy, kihez és hogyan imádkozol, kitől és mire kéred a segítséget. Számunkra szinte felfoghatatlan erővel és hatalommal rendelkező fénylények válhatnak segítőinkké, amennyiben sikerül őket a megfelelő módon megszólítani.

 

A workshop időpontja:

 

2020. május 30. szombat, 9.30-tól 17.30 óráig

 

A workshop helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.

Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról!

10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy

M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig 40’. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

 

Részvételi hozzájárulás:

 

 12 000 Ft/ fő helyett most 9 900 Ft/fő.

 

Az workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget, vagy jógás tapasztalatot nem igényel! Kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

 

A workshop létszáma korlátozott! A résztvevőket a jelentkezés és befizetés sorrendjében rögzítjük.

 

Jelentkezni itt tudsz! Az üzenet tárgysorába írd be: az ima ereje.

 

Kérlek, ellenőrizd, hogy pontosan add meg az e- mail címedet, mert csak ez esetben tudunk Neked válaszolni!

 

Jelentkezés után, kérjük, fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

 

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

 

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk a program előtt kb. egy héttel értesítünk a  szükséges tudnivalókról.

 

Előzetes kérdésekre szeretettel válaszolunk itt!

 

FONTOS:
Ha a május 30-i időpont nem jönne létre egyéb kormányzati intézkedések miatt, akkor a programot később tartjuk meg. Bátran jelentkezzetek, és utaljátok el a részvételi díjat, mert ezzel tudjátok megerősíteni a jelentkezést, és a férőhelyek száma korlátozott, viszont sok jelentkező van. Ha a program a vírushelyzet miatt nem valósulna meg, a pénzt visszautaljuk.

 

Mónika és Béla

 

Send this to a friend