Megállapodás a Testsúlyszabályzó kurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

 

Online testúlyszabályzó wellness program

 Szerzői jogok és adatvédelem

 

Az Online testsúlyszabályzó wellness program Arató Mónika, Mezei Elmira és Ujj Sándor szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az Online testsúlyszabályzó wellness program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerzők írásbeli engedélye nélkül.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja az Online testsúlyszabályzó wellness programot?

Az Online testsúlyszabályzó wellness programot te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa, valamint a közvetlen családtagjaid használhatják, te és esetleg ők tanulhatnak belőle. Másoknak nem ajándékozhatod el, nem adhatod el, nem sokszorosíthatod és nem is másolhatod, azaz mások számára semmiféle módon nem teheted elérhetővé.

A szerzői jogok megsértése a Polgári Törvénykönyvbe ütköző bűncselekmény. Úgy véljük, hogy ilyesmibe sem te, sem mi nem szívesen bonyolódnánk bele.

Kérjük, hogy az Online testsúlyszabályzó wellness program iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel hírleveleinkre (www.simratyogaworld.com és www.holicoach.hu ).

Köszönjük!

Send this to a friend