Life coaching

 

A life coaching vagy életvezetési tanácsadás módszerét mindenki igénybe veheti, aki boldogabban, teljesebb életet élve, saját, egyedi céljait szem előtt tartva, vagyis a saját útján haladva szeretne érvényesülni.

Mikor gondjaink vannak, az önmagunk gondolatai által behatárolt ördögi körben vergődünk. Pozitív, segítő energiával azonban a megoldások szintjére, az angyali körbe juthatunk.

Közös munkánk során nagytakarítást végzünk a különböző életterületeken. Azt vesszük észre, hogy minél előrébb haladunk az egyes életterületek kitakarításában, annál több életterületen oldódnak meg a problémák „maguktól”.

Fontos, hogy őszinte légy magadhoz. Csak így azonosíthatók be céljaid, amik kirajzolják saját, egyéni utadat. Mivel ezek a szívedhez legközelebbi vágyaid, így könnyen tudsz azonosulni velük. Sokkal lelkesebben teszed meg a céljaid felé vezető lépéseket, és nem fáradsz el közben. Elégedettebben és boldogabban éled életed napról-napra, több figyelmet és energiát tudsz fordítani a körülötted élőkre. Így a környezetedre is pozitív hatással vagy. Észre fogod venni, hogy egy rövid idő után minden a helyére kerül, és Te elégedetten szemlélheted, ami elértél. Minden mindennel összefügg.

Gondolataink kontrollálják a bennünk lévő, és a minket körülvevő energiaáramlást. Bármit is gondolsz, az meghatározza, hogy hogyan érzed magad és, hogy a téged körülvevő világból mit tapasztalsz.

A coaching találkozók során a számodra legfontosabb életterülettel foglalkozunk először. Az sem baj, ha nem tudod megmondani, hogy melyik az. A lényeg, hogy meglegyen benned az igény a pozitív változásra. Az ülések során vezetett kérdések alapján haladunk, így a számodra legmegfelelőbb, saját válaszaidat találjuk meg közösen az adott helyzetre vonatkozóan.

 

Kérdéseiddel és időpont egyeztetéssel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal itt.

Send this to a friend