Hogyan kapom meg a “Helyes meggyőződésekkel a boldog életért” meditációt?

ÉvkörA tavaszi napfordulótól 6 héten át a víz elem időszakát éljük, amelyre az érzelmek túlburjánzása jellemző, illetve az, hogy időnként elveszítjük a kontrollt felettük, és szinte elborítanak. Ilyenkor nehezebb megőrizni a belső békénket, illetve az önuralmunkat, és ez bizony okozhat nehezebb pillanatokat a kapcsolatainkban, és a kapcsolatunkban önmagunkkal is.

Ehhez az időszakhoz, illetve az Évkörrel való továbbfejlődésedhez támogatásul olyan szép meditációkat készítettünk, amelyek négy- hat hetente lesznek elérhetőek. Ahhoz, hogy meg tudd érezni ezeknek a meditációknak az energiáját, készítettünk most egyet, amely ingyenesen elérhető, és a címe “Helyes megyőződésekkel a boldog életért”. Ez a meditáció abban segít, hogy helyes meggyőződéseket tegyél az energiarendszered részévé, és ezzel válj az életed tudatos teremtőjévé.

Az, ami szenvedésben tart érzelmileg, vagy megbetegít minket, az esetek 100%-ban a stressz, amelyet az okoz, hogy van valamilyen téves meggyőződésünk önmagunkról, az életünkről, más emberekről vagy történésekről. A téves meggyőződések miatt töltjük a napjainkat aggódva, ezzel túlterhelve az elménket, és az idegrendszerünket. Amikor testi problémáink, betegségeink alakulnak ki, az azt jelenti, hogy egy adott téves meggyőződés, illetve az ez által kialakult félelem fizikai formában is megjelent.

A meggyőződések átírhatóak, ha olyan dolgokkal, gondolatokkal, szavakkal veszed körül magad, amelyek a szeretetre emlékeztetnek.

Ha kitöltöd azt az űrlapot, most ingyenesen elküldjük neked a linket, ahol a “Helyes meggyőződésekkel a boldog életért” meditációt mengézheted, meghallgathatod.

Keresztnév:

Teljes név:

E-mail cím:

Cím:

Send this to a friend