Megállapodás az “Utazás a Lélek templomába” meditáció szerzői jogairól

Köszönjük, hogy megadtad az adataidat. Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek. Az adataidat soha, semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Az “Utazás a Lélek templomába” zenés vezetett meditáció Arató Mónika és Bognár Zsolt szellemi terméke és tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja a meditáció, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerzők írásbeli engedélye nélkül.

A szerzői jogok megsértése a Polgári Törvénykönyvbe ütköző bűncselekmény. Úgy vélem, hogy ilyesmibe sem mi, sem te nem szívesen bonyolódnánk bele.

Kérjük, hogy az  “Utazás a Lélek templomába” meditáció iránt érdeklődőknek javasold, hogy ők is jelentkezzenek érte az alábbi oldalon:

http://www.simratyogaworld.com/blog/utazas-a-lelek-templomaba-zenes-vezetett-meditacio/

 

Köszönjük együttműködésedet, és csodás napokat kívánunk!

Simrat Kaur/ Arató Mónika és Pargat Singh/Bognár Zsolt

Send this to a friend