Megállapodás az Unio Mystica online kurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

Az Unio Mystica  online kurzus Arató Mónika és Csendes Csaba szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül. Azon részeire, amelyek más szerzőktől származnak, és nyilvánosak, ez nem vonatkozik.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja az Unio Mystica online kurzus anyagát?

Az Unio Mystica online kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod. Kérjük, hogy az Unio Mystica  online kurzus  iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel blogértesítő hírlevelünkre (www.simratyogaworld.com ).

A szerzői jogok megsértése a Polgári Törvénykönyvbe ütköző bűncselekmény. Ilyesmibe nem szívesen bonyolódnánk bele.

 

Köszönjük!

Mónika és Csaba

Send this to a friend