Megállapodás “Az ima ereje” online kurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

“Az ima ereje” online kurzus Arató Mónika szellemi terméke és tulajdona.

A szerzői jogokat a Polgári Törvénykönyv szabályozza. Megrendeléseddel vállalod, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül. Azon részeire, amelyek más szerzőktől származnak, és nyilvánosak, ez nem vonatkozik.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérünk, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja ” Az ima ereje?” online kurzus anyagát?

Az online kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod. Kérjük, hogy az online kurzus  iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info  kukac simratyogaworld.com;  vagy az info  kukac satnamjoga.hu e-mail címeken, illetve iratkozzanak fel blogértesítő hírleveleinkre a www.simratyogaworld.com oldalon.

 

Köszönöm szépen az együttműködést!

Arató Mónika

error: Content is protected !!

Send this to a friend