Megállapodás a VAN- teremtő online kurzus haladóknak szerzői jogairól és adataid védelméről

A VAN- teremtő  online kurzus haladóknak Arató Mónika szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerzők írásbeli engedélye nélkül.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a VAN-teremtő online kurzus haladóknak anyagát?

A VAN-teremtő online kurzus haladóknak anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod, te tanulhatsz belőle. Másoknak nem ajándékozhatod el, nem adhatod el, nem sokszorosíthatod és nem is másolhatod, azaz mások számára semmiféle módon nem teheted elérhetővé.

A szerzői jogok megsértése a Polgári Törvénykönyvbe ütköző bűncselekmény. Úgy vélem, hogy ilyesmibe sem én, sem te nem szívesen bonyolódnánk bele.

Kérem, hogy a VAN- teremtő  online kurzus haladóknak  iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel hírlevelünkre (www.simratyogaworld.com )

Köszönöm!

Arató Mónika

Send this to a friend