Megállapodás a Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzus szerzői jogairól

Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzus Hatala Ágnes, Csendes Csaba és Arató Mónika szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerzők írásbeli engedélye nélkül.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a  Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzus  anyagát?

Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod, te tanulhatsz belőle illetve a veled egy háztartásban élők. Másoknak nem ajándékozhatod el, nem adhatod el, nem sokszorosíthatod és nem is másolhatod, azaz mások számára semmiféle módon nem teheted elérhetővé.

A szerzői jogok megsértése a Polgári Törvénykönyvbe ütköző bűncselekmény. Úgy vélem, hogy ilyesmibe sem én, sem te nem szívesen bonyolódnánk bele.

Kérjük, hogy a webkurzus iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel hírlevelünkre (www.simratyogaworld.com )

Köszönjük!

Arató Mónika, Hatala Ágnes és Csendes Csaba

Send this to a friend