Megállapodás a Női Létezés művészete- Éva és Lilit online kurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

A “Női Létezés Művészete- Éva és Lilit- Mi a harmadik út?” online kurzus Arató Mónika, Domján Mária és Lukács István Péter szellemi terméke és tulajdona.

A szerzői jogokat a Polgári Törvénykönyv szabályozza. Megrendeléseddel vállalod, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül. Azon részeire, amelyek más szerzőktől származnak, és nyilvánosak, ez nem vonatkozik.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérünk, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a “Női Létezés Művészete-Éva és Lilit- Mi a harmadik út?” online kurzus anyagát?

Az online kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod. Kérjük, hogy az online kurzus  iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info  kukac simratyogaworld.com;  vagy az info  kukac satnamjoga.hu e-mail címeken, illetve iratkozzanak fel blogértesítő hírleveleinkre a www.simratyogaworld.com; vagy www.satnamjoga.hu  oldalakon.

 

Köszönjük szépen az együttműködést!

Arató Mónika, Domján Mária, Lukács István Péter

Send this to a friend