Megállapodás a Kundalini jóga otthoni gyakorlás oktató anyagának szerzői jogairól

A Kundalini jóga otthoni gyakorlás a vezettetésért minden ezen az oldalon keresztül elérhető anyaga Arató Mónika szellemi terméke és tulajdona.

A szerzői jogokat a Polgári Törvénykönyv szabályozza. Megrendeléseddel vállalod, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül. Azon részeire, amelyek más szerzőktől származnak, és nyilvánosak, ez nem vonatkozik.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérünk, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a Kundalini jóga otthoni gyakorlás a vezetettésért anyagát?

Az oktató anyagot te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod. Kérjük, hogy az oktató anyag iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info kukac simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzanak fel blogértesítő hírleveleinkre a www.simratyogaworld.com oldalon.

Köszönöm szépen az együttműködést!

Arató Mónika

Send this to a friend