Megállapodás a Kiteljesedés 1.0 webkurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

Kiteljesedés 1.0 webkurzus Arató Mónika szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Ezen megállapodással vállalod,  hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a  Kiteljesedés 1.0 webkurzus  anyagát?

A kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod, te tanulhatsz belőle, illetve a veled egy háztartásban élők. Kérjük, másoknak nem ajándékozd el, ne sokszorosíthatod és másold, azaz mások számára semmiféle módon nem tedd elérhetővé. Kérlek, hogy a  Kiteljesedés 1.0 webkurzus iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel hírlevelünkre (www.simratyogaworld.com )

A szerzői jogok megsértését a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

Köszönöm az együttműködést és kellemes tanulást kívánok!

Arató Mónika

Send this to a friend