Doboktatás és ritmusfejlesztés

Szeretnél harmóniában lenni önmagaddal és környezeteddel? Felismerted, hogy Téged és mindent körülötted ritmus (rezgés) alkot? Szeretnél dobolni, de nemcsak játszani egy hangszeren, hanem megtapasztalni annak spirituális mélységét és pozitív hatását személyiséged fejlődésére és egészségedre?

 

Ha igen, akkor jelentkezz bátran! Az oktatás teljesen személyre szabott, nemtől, kortól és tudásszinttől független. Nem gond, ha nincs hangszered, nem tudsz kottát olvasni, eddig nem foglalkoztál zenével. A doboktatást nem csak zenészeknek tartom, hanem mindenkinek, aki szeretné fejleszteni ritmusérzékét és megtapasztalni ennek előnyeit a mindennapi életben is. Tapasztalatom 5 éves gyermekek tanításától egészen 50 éves korú felnőttek oktatásáig terjed!

 

Bemutatkozás:

Csendes Csaba

Felvidéki származású zenész, dobos és zeneszerző.

Zenei pályáját 25 évvel ezelőtt kezdte. Kassán, Pozsonyban és Prágában zenélt elismert művészekkel, több formáció tagjaként, főleg jazz zenészként. Külföldi turnéi alkalmával többször ellátogatott a tengeren túlra is: Amerikába, Kanadába, a Karib szigetekre.

A spiritualitással tizenévesen találkozott először. Keleti harcművészeti tanulmányai kapcsán tapasztalatokat szerzett a meditáció, a befelé fordulás területén. Egyetemi geológiai tanulmányainak köszönhetően szorosabb kapcsolatba került a Természettel, az erdővel, és megérezte a tájban jelenlévő energiák hatását az emberi tudatra és az egészségre. A zene volt az eszköz, amely továbblendítette a spirituális fejlődésben, megmutatta számára, hogy mennyire fontos az önismeret, az önmagunkkal és másokkal kialakított harmónia.

A blues és jazz spirituális dimenziója nagyban hozzájárult saját zenei stílusának kialakulásához.

Gyógyító, relaxációs és meditációs zenéivel a szeretet energiáját közvetíti a keresőknek és az úton járóknak.

 

Jelentkezni lehet e-mail-ben:   csabi@jazzworld.com

vagy telefonon:    0670  588 2075

 

Szeretettel várok minden jelentkezőt!

Csendes Csaba

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend