Évekkel ezelőtt volt egy látomásom. Láttam magam előtt egy férfit és egy nőt, szerelmes ölelésben, ahogy emelkednek a Fény felé. Átéreztem a minőségét ennek a kapcsolatnak, és tudtam, hogy a látomásbeli nő én vagyok. Nagyon szeretettem volna megvalósítani ezt a kapcsolatot az akkori párommal, és tudom, hogy ő is erre vágyott. Látszólag minden adott volt, hiszen két spirituális úton járó, fejlődni kívánó emberről volt szó. Még sem sikerült ez akkor, azért, mert nem voltunk egy rezgésszinten, és nem tettük semmit egymásért, azért, hogy a kapcsolat magasabb szintre emelkedhessen. Akkor nagyon fájt a szakítás, de a látomástól nem szakadtam el, és tudtam, hogy erre a fajta szerelemre vágyom.

Aztán mellém sodort az élet valakit, akinek a lélekfénye olyan erősen világított, hogy nem tudtam nem észrevenni a szépségét. A találkozásunkkor nem voltunk egy rezgésszinten, csak lélekben, a személyiségünk sok árnyékrésze fedte le akkor a kapcsolatot. De most másképp történt minden: ő tett értem, én tettem érte. Lassan egymás mellé kezdtünk rezegni, ami egy folyamat, és még mindig tart, de tudom, hogy a fényben emelkedés vele elkezdődött. Az isteni gondviselés ránk bízott még egy kislányt is, aki gyönyörű fényével szintén emel minket. Nagyon hálás vagyok a páromnak, hogy jön velem, pedig tudom, néha ez nem könnyű feladat. Rengeteget tanulunk egymástól. Magamon azt veszem észre, hogy ez a kapcsolat nem teszi lehetővé, hogy együtt éljek bármiféle önhazugsággal, mert teljes mértékben lemeztelenít önmagam előtt. Nem hagy lehetőséget egyetlen árnyékrésznek sem elbújni a fény elől. Köszönöm, hogy a látomás mégis valóra válik Vele, és valóra válik az Unio Mystica. 

Nem olyan régen írtam egy blogot, a szerelemről. A címe ez volt: Szerelem vagy paráznaság? Érkezett pár hozzászólás, amit mindenkinek köszönök. Néhány közülük nagyon megérintett, mert magam is hasonlóképpen gondolkodom. Mint mindennek, a szerelemnek is vannak különböző rezgésszintű megvalósulási formái. Valaki azt a kapcsolatot nevezi szerelemnek, amely intenzív érzelmi megélésekkel jár, amibe belefér a féltékenység, a bosszú, a harag, és az öröm, és gyengédség is. Van, aki pedig azt tűzi ki célul, hogy megtapasztalja a fizikai síkon is azt az összekapcsolódást a párjával, amely lélekszintről indul, és amely magával hozza azt az élményt, amelyben testi, érzelmi, gondolati síkon is teljes összhang jön létre a szerelmesek között, és egy magasabb dimenzió áldása kíséri a kapcsolatot. Az Univerzum a lehetőségek végtelen tárházát nyújtja nekünk a szerelemmel kapcsolatban is. Mindenkinek lehetősége van eldönteni, hogy szeretne-e szerelmet az életében vagy sem, és hogy milyen minőségűt. Nincs jó vagy rossz választás, mindenki a saját akaratát követheti ebben a kérdésben is.

„ A legteljesebb beavatás a szerelem útja. A szerelem és a szeretet egyre finomabb tartományait megélni, és benne folyamatosan átlényegülni. A kettősség feloldásának szent útja…amin a legnagyobb kísértéseket kapjuk. ”- részlet Agnes Golenya Purisaca, A perui papnő című regényéből

Mi az igazi szerelem? Miben nyilvánulhat meg a legmagasabb szinten, ha szeretsz valakit, és ha téged szeretnek? Féltékenységi drámák, birtoklási vágy, érzelmi hullámzás, viták? Nem valami magas rezgésszintű fogalmak… 

Másra vágysz? 

Ha voltak „csalódásaid”, az nagyon jó, mert már tudod, hogy mi NEM az, amit keresel. Ha pedig tudod, hogy mi nem, akkor közelebb kerültél a szer-elem valódi rezgésének befogadásához. Harmónia, egység, gyengédség, tisztelet, szenvedély, együttműködés- szavak, minőségek, amelyek az igazi utat mutatják. Ha szeretnéd végre megtalálni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz az

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzushoz

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd? Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2012. augusztus 31-én, Teliholdkor indul.

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

Ebben az online kurzusban:

  • megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
  • felismered, hogy vonzhatod be
  • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
  • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
  • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
  • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
  • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet
  • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
  • megérted, hogyan tarthatod meg

 

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Kedvezmény!

A Te részvételi díjad, 12 000 Ft helyett csak 9 000 Ft, ha július 31-ig jelentkezel.

Extra kedvezmény!

Ha jelentkezel az Unio Mystica online kurzusra és szívesen csatlakoznál a 08.07-én induló VAN teremtő online kurzushoz is, akkor részvételi díjad 12 000 Ft helyett csak 8 000 Ft . A kedvezmény abban az esetben él, ha július 31-ig jelentkezel!

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica VAN!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

A világban az elmúlt évszázadokban felborult a férfi és női energiák egyensúlya. Az egyensúly felborulása vezetett ahhoz a káoszhoz, amelyben ma élünk. Mostanában azonban hatalmas lehetőség adódott arra, hogy meggyógyítsuk a felborult egyensúlyt. Szeretnél eltalálni a belső békéhez? Szeretnéd, ha meggyógyulnának a kapcsolataid? Először önmagadban érdemes helyreállítanod a yin és jang erők egyensúlyát, és a belül helyreállított egyensúly külső világodban is harmóniához vezet.

Gyógyítás Jézus és Mária Magdolna energiájával

Legközelebbi időpont: augusztus 7., kedd, 1 és negyed órás, személyes ülés formájában.

Két időpont közül választhatsz:

    • 15 órától 16.15.-ig
    • 16.45.-től 18.00.-ig

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is rá!

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend