Ha leülsz a tükör elé, fizikai tested tükörképével találkozol. Létezik egy másik tükör is, amely nem más, mint az életed. Légy őszinte magadhoz! Külső világod saját belső világod visszatükröződése. Ha valami még nincs úgy az életedben, ahogy szeretnéd, akkor belső ellenállásodat érdemes észrevenned. Vajon milyen régi önkorlátozó meggyőződéshez ragaszkodsz? Tudod- e kontrollálni az érzelmeidet? Az érzelmeidet és a gondolataidat összhangban működteted? Mit teszel a fizikai testedért? Mindezek a személyiséged szintjén ható tényezők, amelyekre tekintettel kell lenned, ha harmonikus és teljes életre vágysz.

Ahonnan azonban a Teljesség származik, azt a belső világodban hordod. Minden, amit kívül tapasztalsz, belső világod kivetülése. Ez elég súlyos és nehezen emészthető kijelentés, de igaz. Kérdezheted, hogyha tudatos spirituális úton jársz, és mindent megteszel annak érdekében, hogy folyamatosan kapcsolatban legyél az Univerzummal, és megerősödj belülről, akkor a fizikai valóságod miért mutatja ennek ellenkezőjét? Miért érzed egyre rosszabbul magad? Miért egyre nehezebb ebben a valóságban élned? Miért mutat minden a káosz felé az életedben?

A jó hír az, hogy egy idő után minden a helyére kerül, és az életed boldogabb és teljesebb lesz, mint ahogy valaha is gondoltad volna. A káosz kialakulásának több oka is van. Egyrészt, amikor feltárulnak előtted lelked őszinte vágyai, akkor változni kezd az életed. Amíg eltérést tapasztalsz lelked szándéka és fizikai valóságod között, addig érezheted egy kicsit nehéznek az életedet. Majd a fizikai valóság utoléri belső világodat, és minden elsimul. Másrészt magasabb rezgésszintre kerülsz, ezért ösztönösen kerülni kezded az alacsonyabb rezgésszintű embereket és helyzeteket. Harmadrészt pedig lelked és személyiséged az egységesülés folyamatában van, ami azt jelenti, hogy a személyiséged átalakul, és mint minden változás, ez is energia-befektetéssel jár. Belső és külső világod változásában nem vagy egyedül, és ha ezt tudatosítod, akkor a nehézség és fáradtság érzése is átalakul.

Folyamatosan tehetsz és tanulhatsz annak érdekében, hogy az egységesülés megtörténhessen, és ehhez anyagokat is találsz itt.

Szeretnéd a NINCS helyett a VAN-t érzékelni? Szeretnél megérkezni a Jól- létbe, ahelyett, hogy állandóan valami hiányba botlanál? Ha változatsz az észleléseden és ezzel a vonzásodon, akkor egyre több lesz a tiéd a VAN-ból. Ezt bárki képes megtenni, aki elszánja magát, és képes nyitottá válni!

 

VAN-teremtő online kurzus haladóknak

„ Aki elérte a valódi hatalmat, szeretetben él. A szeretet a lélek energiája. A szeretet az, amely meggyógyítja a személyiséget. Nincs semmi, ami szeretettel nem gyógyítható. Nincsen más, csak a szeretet”- Gary Zukav

Mitől haladó?

Attól, hogy egyre közelebb kerülünk a VAN magjához, a lényegéhez, és nem attól, hogy bekérjük az előképzettségeid igazolását!

Megtapasztalhatod, hogy a teremtőerődnek nincs határa, és az összes eddigi elképzelésedet a jóról tovább álmodhatod és tapasztalhatod.

Ki csatlakozhat?

  • Mindazok, akik elvégezték a VAN- teremtő online kurzust
  • Azok is, akik a fenti kurzust nem végezték el, de meg szeretnék tapasztalni a VAN-t.
  • A csatlakozásnak egyetlen előfeltétele van: a benned születő vágy, hogy jelentkezz

Új, négy hetes program indul 2012. június 26-én, kedden.

VAN- teremtő

online kurzus HALADÓKNAK

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  • van szerelem
  • van bőség
  • van egészség
  • van szépség
  • van harmónia
  • van egység
  • van bizonyosság

A négy hetes online kurzus alatt:

  • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és élni kezded a VAN-t.
  • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet
  • Gyönyörű hanganyagot is kapsz, amit szerelmemmel és alkotótársammal, Csendes Csabával hozunk létre
  • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

  • 4 hét
  • 4 lecke
  • 4 gyakorlat
  • megerősítések
  • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok
  • meditáció és hanganyag a VAN teremtéshez
  • saját személyes történeteim, mint segítségek

Az online kurzus alapdíja 6 200 Ft.

 

Figyelj! Kedvezmény!

Ha most jelentkezel, és legkésőbb június 2-ig befizeted a részvételi díjat a válaszlevélben megadott számlaszámra, akkor a te részvételi díjad 6 200 Ft helyett csak 4 900 Ft.

Személyes konzultációt is vehetsz igénybe az alábbiak szerint:

TALIZMÁN – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben). A visszajelzéseim lesznek a talizmánjaid, amelyek tovább kísérnek az úton.

A Talizmán csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

Figyelj!

Ha június 2- ig jelentkezel, akkor a Talizmán csomag a számodra 8 200 Ft helyett csak 4 900 Ft + 2 000 Ft, vagyis 6 900 Ft!

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “HALADÓ”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, vagy talizmán).

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

Send this to a friend