„Ha valóra akarod váltani legmélyebb vágyad, és a szerelem örömeit a maguk teljességében akarod átélni, akkor nincs más út, mint hogy kitárd a szíved és a tested, és hagyd, hogy a szeretet, szerelem mozgassa.”
David Deida

 

A párkapcsolatok és a szexualitás témája most hatalmas változáson megy át. A szexualitás egy csodaszép energia, amelynek tudatos átélésével mélyebb szerelmet, nagyobb örömet és olyan fejlődést érhetünk el fizikailag, érzelmileg, szellemileg, spirituálisan és energetikailag, amely nagyban hozzájárul boldogságunkhoz.

Egy olyan korban élünk, ahol a tudásunk és a lehetőségeink adottak, hogy teljes életet éljünk, és teljes mértékben felfedezzük a szexualitásban rejtőző örömöket és lehetőségeket.

A szexuális energia az energia legerőteljesebb formája, amely életet képes teremteni. Nemcsak a nemiségben élhetjük meg, hanem befoghatjuk és átalakíthatjuk gyógyításra, önmegújításra, hosszú életre, spirituális fejlődésre és arra, hogy javítsuk az emberi kaliberünket, formátumunkat. Képessé válhatunk arra, hogy irányítsuk a szexuális energiánkat, és úgy éljük meg, ahogy a pillanatban számunkra éppen a legjobb.

Életteli testtel és egy lélek-tudatos elmével tartalmas kapcsolatokat ápolhatunk és vonzhatunk be, amelyek a szeretet, öröm, harmónia és béke magasabb frekvenciáján valósulhatnak meg, és amelyek emelkedettek. A szexuális teremtő energiát becsatornázhatjuk arra is, hogy emeljük az életünk minőségét a tudatosság által.

 

Szakrális Szexualitás

 

elvonulás

 

június 14- 15- 16

 

Bölcske, Szent András kastély

 

 

Egy hosszú hétvégére invitálunk 2019. június 14-16- ig a bölcskei Szent András Kastélyba!

Elvonulásunk során időt adunk arra, hogy kapcsolódjunk saját életenergiánkhoz fizikai és energetikai szinten egyaránt. Engedjük, hogy ez az energia szabad utat kapjon testünkben, medencénk minden zeg-zugát bejárja, gyógyítsa és onnan is elinduljon a törzsben magasabb régiókba. Az életerőnk érezhetővé válik testünkben, ahogyan szétárad és feloldja a bennünk keletezett blokkokat. Leleplezzük a szexuális mítoszokat, hogy lebontsuk magunkban a szexualitás hiedelmeinket. Elindulunk a szexuális extázis művészetének kibontakoztatásában.

Mikor hagyjuk, hogy szabadon áramoljon bennünk az élet és elfogadjuk azokat az ajándékokat, amiket kapunk emberi létezésünk által, az maga a fiatalodás, szépülés, kiteljesedés folyamata.

Ennek az állapotnak a megélése a fizikai szinten történő blokkoldással indul, testünk mozgása felszabadul, életerőnk tánca megnyilvánul. Érezhetően energikusabbá, vidámabbá és természetesen lelkessé válunk. Szexualitásunkat kiterjesztjük a test, a tudat, a szív és a szellem körére, hogy megtapasztaljuk a gyönyörteli üdv állapotát.

 

Az elvonulást vezetik:

 

Arató Mónika * kundalini jóga intstruktor, író, gyógyító

Hatalmas lehetőséget látok a kundalini jóga bölcsességében és gyakorlataiban, ezért már hetedik éve elkötelezetten gyakorlom és tanítom őket.  A magam tapasztalatán látom, hogy egyre erősebb, rugalmasabb és egészségesebb testben élek, és a tudatosságom emelésével nemcsak kreatívabb vagyok, hanem örömtelibb életet is képes vagyok teremteni. Évek óta kutatom az isteni párkapcsolat és a szakrális szexualitás témáját. Sok olyan tanítást és gyakorlatot alkalmazok magam is, amelyek minden téren emelik az életemet, és szívesen megosztom mindazokkal, akik teljesebb és boldogabb életre vágynak. Az isteni párkapcsolat és a szakrális szexualitás szerintem egy olyan spirituális ösvény, amelyen a legörömtelibb és leggyorsabb módon emelkedhetünk.

 

 

 

 

Hrotkó Heléna * táncművész, holisztikus tánctanár, test-tudat tréner

A mozgás és a testen keresztüli tapasztalás mindig is rendkívül fontos része volt életemnek. Így vált hivatásommá a tánc és testtudati munka. Az évek során a testtudat témájának kutatása organikusan vezetett el a nőiséget és a párkapcsolatot érintő témák felé. Második éve tartok Női Kört, mely 1 éves zárt csoportban ad teret Nőknek kivirágozni saját nőiségükben és kibontani a bennük rejlő istennői minőséget. A Női Körben is fontos szerepe van a testünk megismerésének és ezen belül a szexualitásnak. Ebben a térben és más kurzusaimon egyaránt az a célom, hogy a testünkön keresztül tapasztaljuk a magunkhoz való kapcsolódás fontosságát és örömét, gyógyító hatását. A testi szint felszabadítása egy kapu lelkünkkel való találkozásunk felé. Az általam használ technikák a Body-Mind Centering, az Autentikus Mozgás, az Ideokinézis, a kranioszakrális terápia, taiji és chikung elemek, meridián torna, valamint 10 év tapasztalatából összegyűlt testtudati ismereteim.

 

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Helyszín:

 

Szent András Kastély, Bölcske

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A kastély és a kápolna a XIX. században épült klasszicista stílusban. A kastély mögött 1, 6 hektár területen a régi angolparkból megmaradt parkerdő nyújt sétára, pihenésre, elmélyedésre alkalmas területet a közvetlenül mellette lévő két tóval együtt.

 

 
 
Szállás:

 

  • Kétszintes vendégházban, a birtokon belül. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a résztvevők számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • A kastély szobáiban: 2 vagy 3 fős szobákban a kastély épületében.

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd! Korlátozott számba lehetőség van erre is, egy kicsit magasabb részvételi díjért!

 

Kundalini jóga és tánc:
 

A kastély erre a célra használható termében, illetve a szabadban, a természetben.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés a kastély éttermében.

Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

 

A kastély honlapja: www.szentandraskastely.hu

 

Az elvonulás részvételi díja/fő:

 

A részvételi díj tartalmazza a szállást, étkezést és minden programot.

Vendégházban, 2 ágyas szobában: 55 000 Ft/fő
Kastélyban, 2 ágyas szobában: 65 000 Ft/fő

 

Kedvezményes jelentkezési lehetőség május 15- ig!

 

Ha egy összegben befizeted a részvételi díjat, akkor a következő kedvezményt nyújtjuk:

Vendégházban, 2 ágyas szobában: 50 000 Ft/fő
Kastélyban, 2 ágyas szobában: 60 000 Ft/fő

 

Részletfizetési lehetőség!

 

Május 15- ig a részvételi díj 50%- ának  (27 500 Ft vagy 32 500 Ft)  befizetésével tudod a jelentkezésedet megerősíteni! A második 50 % a helyszínen fizetendő.

 

Ha hív a program, jelentkezésedet jelezd itt!

 

Az e-mail tárgysorába kérjük, írd be: szakrális szexualitás

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

„ Amikor szerelmes vagy, se nem hallasz, se nem beszélsz, se nem látsz- mind az öt érzéked az extázist érzékeli. Az öt érzék teljes egybeolvadása a hatodik érzék vagy szex érzék.”
Yogi Bhajan

 

 

 

 

Facebook0
Twitter
Pinterest
Instagram