A személyiség tapasztalásának szintjén, és a fizikai világban azt érzékeljük, hogy minden múlandó és pusztul. Az idő telik, a testünk öregszik, a dolgok karbantartás nélkül – de azzal is – egy idő után tönkremennek. Szerelmesek leszünk, de aztán az idő előrehaladtával „kiszerelmesedünk”, rosszabb esetben meggyűlöljük a partnerünket, jobb esetben udvariasan azt mondjuk, a szerelmünk átalakult szeretetté. Te is gondoltad már azt egy- egy boldog pillanatban, hogy most lenne jó megállítani az időt?

A boldogságnak azonban az időhöz vajmi kevés köze van. Van valami más, amivel mégis elérheted, hogy a szívedben az időtlenséget, az örökkévalóságot érzékeld, és hogy megőrizd a szenvedélyt és a lelkesedést. A nyelvünk ismét csak magában rejti az igazságot.

Lelkesedés. Az értelmező kéziszótár ekképpen definiálja a szót:

1. Tettre készség erős érdeklődéssel, egy céllal. Érzelmi azonosulásból fakadó cselekvő hozzáállás.

2. Jókedvű rajongás, erős érdeklődéssel és csodálattal vegyes tiszteletet, szeretetet egy személy, tevékenység, dolog iránt.

A lelkesedés a fentieken kívül még mást is jelent. Spirituális értelemben a lelkesedés az a tudatos állapot, amikor felismered, hogy a Lélek, amely összeköt az örökkévalósággal, személyiséged egyik része lehet, amennyiben felveszed vele a kapcsolatot, és megnyílsz a befogadására. Ha ez megtörténik, megtapasztalod, hogy egy magasabb rendű részed került be a mindennapi tapasztalásaid közé. Értelme lesz az életednek, és képessé válsz arra, hogy a romlást épüléssé transzformáld. Attól függően, hogy a lélek milyen szinten van jelen az életedbe, megtapasztalhatod például, hogy fiatalodsz, és egyre jobb és jobb a közérzeted. Bár az idő előrehaladtával egyre több betegségnek kellene jelentkezni, te mégis egyre egészségesebb vagy. Az idő előrehaladtával a szerelemnek, és a szenvedélynek le kellene csillapodnia, de te mégis újabb és újabb szépséges rétegeit fedezed fel, anélkül, hogy cserélgetnéd a partnereidet.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy más leszel, mint aki voltál, abban az értelemben, hogy lehetőséget kapsz, hogy megtapasztald itt, a fizikai síkon legmagasabb rezgésszintű énedet.  Egyre inkább az épülést tapasztalod, még akkor is, ha az ego időnként be szeretné bizonyítani, hogy csak a romlás az igazság. Ha belső párbeszédbe keveredik benned az ego és a Lélek, az utóbbi kerül ki győztesen.

Ha közelebb szeretnél kerülni valódi önmagadhoz, a Lelkedhez, és az épülést élni a romlás helyett, akkor tanulj és épülj velünk.

A mai napon még jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz hozzánk a

 

A Teljesség virága

meditációs esten és évmegszentelő szertartáson.

Ezen az esten együtt ringatózunk majd a Teljesség virágának szirmain.

  • Beazonosítjuk, hogy mi az, amit el szeretnénk engedni az eddig tapasztalásainkból.
  • Megünnepeljük mindazt, ami már most is a teljesség egy szelete az életünkben.
  • A szívünk mélyére nézünk, és megtaláljuk a vágyakat, amelyek ott születnek.
  • Igent mondunk a vágyainkra, és magunkhoz öleljük őket.
  • Áldást kérünk mindarra, ami meg szeretne valósulni, és ami elvezet a Teljességbe.
  • Megszenteljük az előttünk álló évet, és önmagunkat, mindezzel megemelve életünk minőségét.

A meditációs est időpontja:

2013. február 24. vasárnap, a tízmilliószoros nap és Telihold előestéje, 15.30-tól 19 óráig

A meditációs est részvételi díja:

4 500 Ft/ fő

 

Kedvezmény, ha még ma jelentkezel!

A te részvételi díjad 4 500 Ft helyett csak 3 400 Ft, ha a jelentkezésedet január 22- ig leadod, és befizeted a részvételi díjat.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen, a tárgysorba írd be, kérlek: Teljesség

A programról bővebben itt olvashatsz!

Ami az én életemet is megváltoztatta, és megértette velem, hogy mi is a teljesség és hogyan érthetem el, az egy meditációs módszer, ami kinyitotta a lélekkaput, így találkozhattam önmagammal egy más, magasabb minőségben. Ezt a módszert sajátíthatod el a

 

„ Belső erő” meditációs iskolában

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon 

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2013. február 16- án, szombaton indul, kéthetente (a második és ötödik találkozó kivételével), szombaton délutánonként (illetve az egyik alkalommal vasárnap), 15.30-17.30 óráig találkozunk.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

2013. február 16., szombat, 15.30.-tól 17.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2013. február 23., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2013. március 10., vasárnap 15.30.-tól 17.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

2013. március 23., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2013. március 30., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

A találkozókon

  • rövid elméleti részt veszünk át
  • gyakorlunk
  • beszélgetünk
  • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
  • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
  • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

„Azért jelentkeztem a kurzusra, mert szerettem volna “ráncba szedni” a meditálós technikámat. Csináltam eddig is így, úgy, váltakozva, de nem éreztem, hogy igazán elérek valamit is. Sem mélységben, sem koncentrációban nem voltam elégedett.
Tetszett a felépítettsége a kurzusnak, hétről-hétre!
A lépések, amikkel egyre elmélyültebb vezetésben volt részünk általad, könnyen megtanulhatók és követhetők voltak.
Épp eleget hallottam az elméletéről ahhoz, hogy hiteles és tudományos, és megfogható legyen az, amiről nem igen lehet beszélni… És nagyon jók voltak a vezetett meditációk! Érzékeltem benne a Te integrált tudásodat is. Ez meggyőző volt a számomra.
Tetszettek a példák, amiket a saját életedből hoztál. Nem voltak túlzóak, éppen csak hogy legyen kedvem és vágyam ahhoz, hogy “én is akarok ilyent!” élményem legyen, ami jót tett a motiváltságomnak… „ – Ildika

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek. abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha minden alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Budapest, XII. kerület. jelentkezés után e-mailben tájékoztatunk a tudnivalókról.

A meditációs iskola teljes díja 25 000 Ft

 

Gyorsasági Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet 2013. január 28- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, számodra a teljes kurzus, öt találkozóval 25 000 Ft helyett csak 19 900 Ft!!

A programra jelentkezni a jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend