Van egy nagyon tanulságos történet, aminek a pozitív oldalát ma megtapasztaltam kétszer is. Tanúja lehettem, ahogy az emberek segítenek, ahelyett, hogy mások nehéz helyzete mellett érzéketlenül elsétálnának. Olvasd el a tanmesét! Nem most találkozom vele először, de már akkor is annyira megérintett, hogy időről időre újra felidézem magamban.

Istennel beszélget egy ember:

– Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal áll, az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. Az embernek elkezd csorogni a nyála a finom falatok láttán. Ahogy azonban jobban körülnéz, azt látja, hogy az emberek, akik az asztal körül ülnek, csont soványak, éheznek, és halál sápadtak. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a karjához. 

Mindegyikük eléri a ragus tálat és vesz egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb, mint a karjuk, nem tudják a kanalat a szájukhoz emelni. Az ember megborzong nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

Isten ekkor azt mondja:

–   Amit most láttál az a Pokol volt.

Majd mindketten a második ajtóhoz lépnek. Isten kitárja azt, és a látvány, ami az ember elé tárul, ugyanaz, mint az előző szobában. Ott áll egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezd folyni a nyála. Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartanak a kezükben. De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak, és nevetve beszélgetnek egymással.

Az ember ekkor azt mondja Istennek:

– Én ezt nem értem!

– Ó, pedig ez egyszerű – válaszolja Isten – ez igazából csak ‚képesség’ kérdése. Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.

Ma tanúja voltam annak, hogy egy fiatalember, akinek van ideje, felajánlotta a segítségét annak, akinek nincs. Annak is tanúja voltam, hogy egy ember, akinek vannak jelenleg nem használatban lévő ingatlanjai, baráti áron felajánlotta az egyiket annak, akinek nincs. Van, akinek tudása van, van, akinek csodás képességei. Az emberek képesek egymást támogatni, szeretetteljesebb módon, mint ahogy eddig tették. Valami változik, és mi döntjük el emberek, együtt, hogy Mennyországot vagy Poklot teremtünk.

Hamarosan, november 3-i kezdéssel

 

Gyógyítói kurzus

indul, mindazoknak, akik így szeretnének másokat a gyógyításon keresztül segíteni.  Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd ez irányú képességeidet fejleszteni, hogy önmagadon, családodon, vagy akár más embereken segíts, akkor csatlakozz hozzánk.

A kurzuson megszerzett tudással lehetővé válik a torzulások, betegségek gyógyítása testi, érzelmi, gondolati és személyiség szinten. Segíthetünk a hozzánk fordulóknak egy magasabb tudatossági szintre kerülni, integrálni a személyiségüket a lelkükkel, helyreállítani teremtőerejüket, és hozzásegíteni önmagunkat és másokat egy teljes, egészséges és boldog élethez.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

A Gyógyító kurzusról itt olvashatsz tovább és jelentkezhetsz is. 

Minden választásoddal önmagadról, a saját életedről döntesz. Dönthetsz úgy, hogy beállsz a sorba, és mindent megpróbálsz úgy csinálni, ahogy mások csinálják, bízva a sikerben. De úgy is dönthetsz, hogy megérted a saját személyiségedet, erősségeidet, képességeidet, felvállalod a számodra fontos dolgokat, és azt képviseled a világban. Ha szeretnéd megtalálni a saját utadat, és sikeresen járni azon úgy, hogy erkölcsi és anyagi elismerést is kapj érte, akkor járj utána, hogy hogyan lehetne ezt elérni. Tanulj, fejlődj, lépj a sikered érdekében, hogy önmagad boldogságán keresztük szolgálhass másokat.  Ebben segít a november 19-én, hétfőn induló

 

Énmárka online kurzus

Olyan hivatást kellene végezni mindenkinek, amelyben nem kell megtagadni önmagunkat, elrejteni képességeinket, sőt bátran vállalhatjuk, hogy kik vagyunk, milyen értékekkel, gondolatokkal, és érzelmekkel rendelkezünk. Ha ez összetalálkozik azzal, hogy másoknak is örömet okoz, hivatásunkon keresztül szolgálhatjuk embertársainkat.

Akárhány éves is vagy, soha nem késő változtatni. Bármikor végezheted a hivatásodat még nagyobb örömmel, úgy, hogy számodra is nagyobb bőséget teremtsen, ha tisztábban látod önmagadat, saját képességeidet, és értékeidet. Igazi márkává válhat a neved, ha az örömet mások felé is áramoltatni tudod, és kellő tudatossággal építed fel és gyakorlod a hivatásodat. Sőt, bármikor változtathatsz is hivatást, ami jobban illik hozzád, ami teljesebb és boldogabb élethez juttat téged és másokat is.

„Semmi sem véletlen. Lehet, hogy eddigi életed nem hozta meg a kívánt eredményt, de attól még megtalálhatod benne a jövőd magvait, szenvedélyed tárgyát. Nem botorkálhatsz csak úgy végig az életeden, abban a reményben, hogy majd csak jóra fordulnak a dolgok. Képes vagy aktívan megtervezni, és vízualizálni a jövőt.”- Bob Proctor

Nem tudod, mire figyelj, hogy sikeresebb legyél? Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Még nem ismered a márkaépítés alapelveit? Segítek neked elindulni. 

Mi tanulhatsz meg és hasznosíthatsz az életedben ennek az online kurzusnak a segítségével?

Választ kapsz a következő kérdésekre:

  • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életedben?
  • Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
  • Hogyan kezdj hozzá?
  • Mi az életcélod? Keressük meg együtt azt, amire születtél!
  • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád? Ha már tudod, akkor hogyan legyél benne sikeresebb?
  • Milyen célokat állíts fel és hogyan, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire valójában vágysz?
  • Milyen képességeidre érdemes a hivatásod gyakorlása során?
  • Milyen értékek jelenjenek meg a hivatásodban, melyek belőled fakadnak, és hogyan?
  • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
  • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?
  • Hogyan alakítsd ki személyes, és márka megjelenésedet (honlapodat, névjegyedet, stb…)

Milyen hatásai lesznek az életedben, ha elvégzed a kurzust?

  • Tudatosabbá válsz
  • Jobban megérted és elfogadod önmagad
  • az önbizalmad
  • Fejlődik az emberismereted
  • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
  • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
  • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
  • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

A kurzus során közelebb jutsz önmagadhoz, jobban megérted eddigi életedet, és tisztábban fogod látni, hogy merre és hogyan menj tovább. Majd a visszajelzéseim során elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Az Énmárka online kurzus 6 hetes, és sűrítve kapsz meg benne 12 leckét.

Mit kapsz a kurzus során?

  • 6 alkalommal 12 lecke anyagát
  • személyes kisérésemmel tárhatod fel képességeidet és értékeidet
  • megismered a hozzád leginkább illő utat és módot hivatásod gyakorlásához, ami bőséget is hoz
  • egy önismereti modellt, ami segítségével közösen kialakítjuk énmárkádat
  • gyakorlati tudnivalókat a hogyanra vonatkozóan
  • meditációt
  • megerősítéseket
  • saját tapasztalataimat és történeteimet, mint segítségeket.

A leckéket lementheted, és így saját ritmusodban és időbeosztásod alapján dolgozhatod fel őket, és a visszajelzéseket is ez alapján kapod meg tőlem.

Mit várok tőled?

A kurzust csak azoknak ajánlom, akik igazán elszántak, hogy tanuljanak, és változtassanak. A kurzus a coaching módszerre épül, ami feltételezi aktív részvételedet. Ezért azt kérem, hogy a megoldandó feladatokat, amit küldök, válaszold meg, és küld el rendszeresen számomra.

A kurzus díja:

A kurzus teljes részvételi díja, amely az általam küldött visszajelzéseket is tartalmazza a megoldott feladatokra, 25 000 Ft.

KEDVEZMÉNY október 16-ig

Ha október 16-ig jelentkezel a programra és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a 12 lecke visszajelzéseimmel együtt most csak 19 000 Ft.

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: jelentkezem@simratyogaworld.com

„Amit egyszer gondoltam, azzá váltam, amit most gondolok, az leszek.”- Buddha

Szeretettel várlak, ha te is szeretnéd meglelni és boldogan járni saját Ösvényedet!

Arató Mónika

 

Send this to a friend