tükörValószínűleg mostanában nagyon intenzíven érzékeled a benned, körülötted zajló változásokat. Tükörbe nézős időket élünk ismét. Előfordulhat, hogy rémülten tekintesz rá egy- egy tulajdonságodra, szavadra: ez belőlem fakad, tőlem származik? Ennek több oka is lehet. A megváltozott tudatosság, megváltozott nézőpontot is eredményez. Olyan, mintha mindaz, amit eddig is tettél nap mint nap, most valahogyan más megvilágításba kerülne, és rátekinthetsz mindarra, ami benned, körülötted magasabb tudatosságért kiált.

Intenzíven igaz ez a kapcsolatainkra. Sok gyógyulás történik mostanában. Évtizedes kapcsolatikapcsolat terhek, kommunikációs minták változhatnak most meg abszolút pozitív előjellel, ha nem sajnálod, hogy a figyelmed rövidebb- hosszabb időre az adott kapcsolatnak rendeld, és ha vágyod a változást. Teljes mértékben megváltozhat a kommunikációd is, ha tudatosabban vagy jelen a változásban. Nem kell megvárnod, hogy a régi, romboló mintáid tönkretegyék bimbózó kapcsolataidat, párkapcsolatodat vagy rokonaidhoz, munkatársaidhoz fűződő kapcsolatodat. Ha tudatosan akarod a változást, most sok mindent rendbe hozhatsz. Most olyan „rendbehozós” idők járnak. Ehhez arra van szükség, hogy őszinte légy, elsősorban magadhoz, Ha ez sikerül, és beazonosítod, hogy mit szeretnél létrehozni, akkor máris teremtőként vagy jelen a saját fejlődési folyamatodban. Ha rendbe hozod a kapcsolataidat, akkor az életed és a belső békéd is kialakul.

Olyan programokkal várlak, amelyek segítségével nagyot léphetsz előre!

Szeptember 29-én folytatódik az

EGY NAP ÖNMAGADÉRT programsorozat,

éppen a kommunikáció központjával, a torokcsakrával.

A kommunikáció művészet. Ha jól kommunikálsz, nagyon megkönnyítheted magad és mások számára is az életet, és a különállóságból egységet teremhetsz. Néha egy szalmaszálon, egy jól megfogalmazott és közvetített mondaton múlik egy kapcsolat jövője.

A torokcsakrához tartozó területek a következők:

Kommunikáció – Torok csakrathroatchakra

 • Saját véleményed vállalása, önérvényesítés
 • Félelmek, feszültségek kimondásának, elengedésének képessége
 • Őszinteség önmagadhoz és másokhoz
 • Eredményes és örömteli kommunikáció a munkahelyen, családban
 • Szükségletek kielégítésének kérése: saját magadtól, szeretteidtől, munkaadódtól, Istentől
 • Önkifejezés, művészi tevékenység
 • Hangképző szervek, tüdő egészségi állapota

Szeptember 29-én, vasárnap találkozunk 10 és 18 óra között, amelyen a torokcsakrára összpontosítva:

 • tudatosítjuk a csakra energiáját, a hozzá tartozó szerveket, és életterületeket
 • feltárjuk a csakra torzulásait
 • kitisztítjuk a torokcsakrád
 • feltöltjük energiával
 • tudatosítjuk és behívjuk a vágyainkat a torokcsakrához tartozó életterületeken
 • a torokcsakrán keresztül harmonizáljuk jelenlegi kapcsolatainkat.
 • gyakoroljuk a kommunikáció művészetét.

A torokcsakra nap hatására a csakrád állapota harmonizálódik, így képes leszel őszintén, felszabadultan, bátran élni az életedet.

A (havi) EGY NAP ÖNMAGADÉRT programok idei időpontjai a következők:

Torokcsakra                       2013.szeptember 29.

Harmadik szem csakra      2013. október 27.

Korona csakra                    2013. december 1.

A csakranapok 10-18 óráig tartanak a fent megjelölt napokon!

Egy nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Kedvezmény!

Ha szeretnél mind a három programon ott lenni, kedvezményt kapsz. A három program díjának egyösszegű befizetése esetén 3 X 12 500 Ft, 37 500 Ft helyett 3 X 7 900 Ft, azaz 23 700 Ft számodra a három teljes nap részvételi díja. A kedvezmény 2013. szeptember 5- ig érvényes.

Ha nem tudod még, hogy ott szeretnél- e lenni mind a három fenti programon, de a Torokcsakra napon mindenképpen, szeptember 5-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra ez a nap 12 500 Ft helyett csak 8 500 Ft.

Korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be, hogy Csakraprogram (ha mind a három csakra napon szeretnél ott lenni), vagy Torokcsakra, ha a szeptember 29-i napon szeretnél részt venni.

Szeptember 11-én egy csodálatos webkurzus indul, ami szintén segít abban, hogy szabadabban, boldogabban éld az életed.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

jó kapcsolat az anyávalA kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2013. szeptember 11-én, szerdán indul, és október 20-án vasárnap ér véget.

Mi szükséges hozzá?

• Számítógép

• Internet kapcsolat

• e-mail fiók

• Te

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

 • Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.
 • Könnyebb lesz a kommunikációtok.
 • Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.
 • Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.
 • Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.
 • Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.
 • Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.
 • Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.
 • A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

A célom megélésének sikere attól függ, hogy milyen mértékben vagyok képes megbocsájtani a szüleimnek és integrálni őket. A célunk megélése nem feltétlenül azt jelenti, hogy mit teszünk, hanem inkább azt, hogy kik vagyunk. Amilyen mértékben megbocsátunk a szüleinknek, és adunk nekik, annyira szabadulunk fel az ajándékozás által, és annyira érjük meg, hogy mi is a célunk. Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Kedvezmény!

Ha a jelentkezésedet szeptember 4 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus 8 000 Ft helyett csak 6 900 Ft, vagyis 172 Ft/feladat.

A személyes csomag díja ez esetben: 6 900 Ft + 3 500 Ft, azaz 10 400 Ft, ha szeptember 4 -ig jelentkezel!

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 2.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

Szeretettel várlak a programokon!

Arató Mónika

Send this to a friend