A karmaoldás és a jobb jövő teremtése szoros ok-okozati viszonyban áll egymással. A karmaoldásról sokan azt gondolják, hogy lehetetlen, sokan azt, hogy nagyon- nagyon sok idő és erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy felülírjuk a múlt következményeit.

Nos, az emberiség jelenlegi tudása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy mindezt egyszerűbben és gyorsabban elvégezhessük. Ehhez néhány alapelvet, gyakorlatot és meditációt érdemes megismerni, amivel otthon tovább lehet dolgozni.

A Karma eredetileg cselekvést jelent, de benne van annak minden következménye. Mindannyian követtünk el olyan cselekedeteket, amelyeknek a következményeivel már nem szeretnénk találkozni, de a Karma törvénye, az Ok- és okozat törvénye szigorú. Viszont nem csak ez az egy törvény van, ami szabályozza a fejlődésünket. Ott van a Lehetőség törvénye is. Ha elkövettél valamit, amit jelen fejlődési szinteden már nem tennél, akkor van lehetőséged arra, hogy a következményeket minimálisra csökkentsd.

Ha valaki azt ígérné neked, hogy feloldja a karmádat, ne hidd el! Senki nem tudja feloldani a másét. Csak a sajátodat tudod. Persze ahhoz tenned kell! Hogy pontosan mit, és hogyan… nos ez lesz a workshop témája, és erre épülnek a gyakorlataink.

 

A workshopot tartja:

 

Arató Mónika

 

kundalini jóga instruktor, tanácsadó, író

Mónika több, mint húsz éve rendszeresen meditál, és tanítja a meditációt. Hat éve gyakorolja napi szinten, és tanítja a kundalini jógát is. Örömmel, és nagy szeretettel adja át tapasztalatait, és segít másoknak az élet teljességének megteremtésében kundalini jógával, meditációval,  és személyes tanácsadással.

 

A workshopon tanításokkal, kundalini krijákkal, meditációkkal, mantrákkal és gyakorlati tapasztalatai megosztásával támogatja a karmaoldást, tisztítja és tölti a testet, lelket és szellemet. 

 

A kundalini jógáról itt tájékozódhatsz bővebben!

 

Balogh Béla

 

író, spirituális tanító

Béla az Álomvölgy Meditációs Központ vezetője, és egyben vendéglátónk. Könyvei többszázezer példányban találták meg az érdeklődőket, legismertebbek a Végső valóság és a Tudatalatti tízparancsolata.

A Workshop programjának keretén belül Balogh Béla mesélne a karma természetéről, a megfelelő attitűdről, gyakorlati sikerekről. Az Álomvölgy Meditációs Központ felső szintjén, a különleges energiájú kupola alatt kapcsolatgyógyító fénymeditációt vezet

 

A workshop időpontja:

 

2020.március 7. szombat, 9.30.- 17.30.

 

Mire számíthatsz a workshopon? (tervezett program):

 

  • 9:00- 9.30. Regisztráció, felkészülés
  • 9:30.- 10.30.- Univerzális törvényekről érhetően- előadás (Balogh Béla)
  • 11:00.-13.00. Kundalini jóga kriják, meditációk, és mantrák. Teljes purifikáció, megtisztulás, test, lélek, szellem szinten. (Arató Mónika)
  • 13:00.- 14.00. Ebédszünet, relaxáció
  • 14:00.- 15.00. Karmaoldó meditáció  (Arató Mónika)
  • 15:00.-15.30. Szünet
  • 15:30.-16:00. Karmaoldó technikák (Balogh Béla)
  • 16:00- 16:45: Kapcsolatgyógyító fénymeditáció (Balogh Béla. A meditáció a Központ felső szintjén, a kupola alatt lesz)
  • 16:45.-17:30. Lezárás

 

A workshop helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.

Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról!

10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy

M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig 40’. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

 

Tudnivalók:

 

A workshopon való részvétel semmiféle előzetes előképzettséget nem igényel.

 

Egészségügyi probléma esetén kérjük, előzetesen e-mailben, vagy a program kezdetekor jelezd azt felénk.

 

Amit hozz magaddal:

 

Jógaszőnyeg, meditációs párna, gyakorló ruha (lehetőleg fehér), innivaló palackban a gyakorláshoz. Takarók lesznek a helyszínen.

 

A szünetekben teát készítünk.

 

Ebédet hozz magadnak, vagy rendelhetsz is egy közeli étteremből. 

 

A workshop részvételi díja:

 

A workshop teljes programján való részvétel 12 000 ft/ fő.

 A férőhelyek korlátozottak, a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében rögzítjük!

 

Részvételi szándékodat, kérjük, jelezd itt! Az üzenet tárgysorába kérjük írd be: Karmaoldás

 

Jelentkezés után, kérjük, fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

 

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

 

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk a program előtt kb. egy héttel értesítünk a  szükséges tudnivalókról.

 

Előzetes kérdésekre szeretettel válaszolunk itt!

 

Szeretettel várunk!

 

 

Send this to a friend