Új év indult, ráadásul érzékelésem szerint nagy energiákkal. Érezzük, hogy valami változik, nagyon változik… Saját életünket is most érdemes újraálmodnunk. Mielőtt a régi módszerekhez nyúlnánk, hogy valamit megváltoztassunk, gondolkodjunk el! A régi minták ismételgetése ugyanoda vezet.

Képzeld csak el mondjuk azt, hogy a pároddal vitatkozol valamin. Mindketten hajtogatjátok a magatokét, ami elkülönüléshez, sértődéshez vezet. Nem fogtok túllépni a régi mintán egy újabb veszekedéskor, csak ha valamelyikőtök változtat. Például lehet az a megoldás, – mint más teremtéssel kapcsolatos kérdésben is- hogy először elképzeled a vágyott állapotot. Például azt, hogy szeretettel és egyetértésben beszélgettek egymással. Ezt a vágyott állapotod kéred, és nem aggódsz azon, hogyan fog megvalósulni. Amikor pedig a konkrét szituációban vagy a kedveseddel, a legnagyobb tudatosságoddal, a szeretet erejével vagy jelen a pillanatban. Hidd el, ha így teszel, pontosan tudod, mikor, mit és hogyan kell mondanod, és képes vagy mindkettőtöket kivezetni a megszokott sémákból. Képes vagy meggyógyítani, és magasabb szintre emelni egy régi mintát.

Ahogy személyes életünkben sem vezet fejlődéshez, ha egy probléma jelentkezésénél mindig a régi, nem működő, de megszokott módszerekhez nyúlunk, ugyanúgy igaz ez társadalmi szinten is. Elgondolkodtam például azon, hogy most, a változó időkben, mikor az emberiség egy magasabb tudatossági szintre szeretne eljutni, vajon mi értelme van a konfliktusokat a régi módon rendezni? Mi értelme van a régi módon a terekre kivonulni, és forradalmat csinálni? Több száz éve ez a módszerünk, ami valamit változtat ugyan, de a lényeg – a harc a jogokért és a hatalomért– nem változik. Valóban ezt akarjuk ismételgetni, még több száz éven át? Nem tudom, hogy vagy vele, de ez a lehetőség engem egyáltalán nem lelkesít.

Nem okoz örömet, ha azt látom, hogy két, ellentétes tábor áll egymással szemben, belefeszülve abba, amit akarnak. Nem lelkesít, ha bukósisakba öltözött rendőröket látok, pajzzsal a kezükben. Nem tudom örömmel nézni, ha erőszakot látok. Valami azonban itt is változik. Hiszem, hogy létezik más megoldás, és ha a „mit”-re koncentrálunk, a hogyan is kibontja magát. Én azt a módszert szeretném alkalmazni, mint minden egyes más teremtési folyamatban: a magasabb tudatosságunkkal való együttműködést. Egyre több helyen például az emberek inkább egyfajta szeretet-demonstrációt választanak a régi módszerek helyett. Az energia változik, és az árnyalatok még tovább finomodhatnak.

Képzeld el, amit szeretnél, kérd, mintha már úgy lenne, engedd el az aggódást, és a kontroll igényedet a hogyannal kapcsolatban, és a legnagyobb tudatossággal légy jelen az átalakulási folyamatban!

A hogyan helyett pedig inkább a „mit”- en törd a fejed- írnám, ha a régi minták szerint működnék. De inkább azt írom, hogy engedd meg a lelkednek, hogy megmutassa, merre indulj! Hamarosan két, személyes találkozó is vár, ahol egyre tisztábban láthatod, hogy mit szeretnél, és ahol a hogyan is megmutatja magát.

Szeretettel várlak január 26-án, csütörtökön az

Újholdas gyógyító napon.

Az Újhold a holdciklus kezdete, az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.


“Újhold napja az életünk ritmusában mindig egy megújuló, üres állapotban megjelenő friss energia bejövetelét jelenti. Érdemes naptárunkban mindig követni az Újhold – Telihold ciklust, mert ezzel olyan órához igazítjuk tudatunkat, testünket, amely magas szinten rezeg”. (Kiss Balázs Kuno)

Várlak:

  • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
  • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
  • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
  • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
  • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
  • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: ÚJHOLD vagy E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

A gyógyításról tovább olvashatsz és jelentkezhetsz is itt!

Sokan vágyunk a könnyed teremtésre. Arra, hogy a hozzánk illő, igazi örömet, és elégedettséget adó hivatást végezzük. Olyat, ami anyagi biztonságot, és bőséget is biztosít. Amelyben nem kell megtagadni önmagunkat, elrejteni képességeinket, sőt bátran vállalhatjuk, hogy kik vagyunk, milyen értékekkel, gondolatokkal, és érzelmekkel rendelkezünk. Ha ez összetalálkozik azzal, hogy másoknak is örömet okoz, hivatásunkon keresztül szolgálhatjuk embertársainkat.

A legfontosabb alapelveket az

Énmárka tanácsadás

során, személyes találkozók keretében osztom meg a hozzám fordulókkal február 10-én, pénteken. Két embert tudok fogadni aznap.

Mi történik ezen a személyes, négyszemközti találkozón?

Beszélgetésünk során választ kapsz a következő kérdésekre:

  • Milyen célokat állíts fel, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire valójában vágysz?
  • Milyen képességeidre érdemes figyelned?
  • Milyen értékek mozgatnak?
  • Mi az életcélod?
  • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád?
  • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
  • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életünkben?
  • Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
  • Hogyan kezdj hozzá?
  • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?

Milyen hatásai lesznek az életedben?

  • Tudatosabbá válsz
  • Jobban megérted és elfogadod önmagad
  • az önbizalmad
  • Fejlődik az emberismereted
  • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
  • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
  • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
  • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

Mire számíts a találkozón?

Biztonságos, és békés környezetben beszélgetünk rólad 3 órán keresztül. Azért ennyi idő, mert kérdések során haladunk, amire közösen megtaláljuk a választ, majd elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Az Énmárka tanácsadásról tovább informálódhatsz és jelentkezhetsz is itt.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika


Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend