Az elmúlt hónapokban azt tapasztaltam, hogy nagyon felgyorsult a spirituális idő. Hirtelen annyi minden történt az életemben, és mind olyan mély tudásanyagot tárt fel, hogy egy percre nem lehetett pihenni. Szinte minden egyes lépés tartogat most is valami meglepetést, amely közelebb visz az igazsághoz. Kiélezett helyzetek jönnek egymás után, ahol nem lehet félrebeszélni, nem lehet más utat választani, csak amit a szív diktál. Az Univerzum által elrendezett találkozások, amelyek üzenetet hordoznak.

Szeretet vagy félelem?– kérdezi tőlem minden egyes szituáció és találkozás.

Ellenállás vagy elfogadás?- mutat rá minden egyes lépés a következő választandó lépésre.

Nagyon gyorsan lehet most teremteni, és egyetlen szituáció sem egyértelműen rossz vagy jó. Minden helyzetben és minden pillanatban benne van a szabad akarat, és a magasabb rezgésszint felé vezető út választásának lehetősége. Még a legnehezebb helyzet is, amit úgy érzünk, hogy nem bírunk ki ép ésszel, csak segíteni akar, hogy a helyes ösvényt követhesd.

Egészség vagy betegség? Különállás vagy szeretet? Társtalanság vagy szerelem? Szegénység vagy bőség? Függés a körülményektől vagy belső erő? Túlsúly vagy egészséges és szép test?

Helyzetek, lehetőségek a választásra, a fejlődésre. Ha bátor vagy, szeretsz és hiszel, akkor semmi nem választhat el attól, hogy megteremtsd azt, amire vágysz. Most igazán fontos, hogy tudd, mit akarsz, a szeretet és elfogadás állapotában légy, és hogy pillanatról pillanatra a belső béke állapotába igyekezz visszatérni, amely segít, hogy a szeretet útját válaszd a félelem helyett.

A lényed legmélyén rejlő színtiszta, pozitív Energiával történő összehangolódás egyetlen útja az, hogy egyszerűen elvonod a figyelmed az ellenállás gondolatairól, és megérkezel a szeretetbe és az elfogadásba.

Hamarosan két olyan online kurzus is indul, ami segít világosabban meghatározni a céljaid, és a kezedbe adja a tudást és az eszközöket is, hogy elérd azokat.

Az egyik a Lélektárs behívó online kurzus, ami segít, hogy megtaláld a társad, akivel szerelemben és mély összetartozásban kísérhetitek egymást az új idők felé.

Te szeretnéd megélni a 2012-es évet úgy, hogy melletted van az az ember, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és érkezz meg könnyedén az izgalmas 2012-be Lélektársad oldalán!

“Ma pedig egy patak vagyok, a társam is egy patak – amióta megtaláltuk egymást, a két patak egyesült egy folyóvá, a folyam erősebb lett, de van idő szétnézni, egy-egy szigetnél szétválik a két ág, de újraegyesülve erősebb, motiváltabb az utazás. Ha nem vagyunk egy fedél alatt, akkor is érzem, velem van, és a segítők pedig olyanok, mint a további patakok, jönnek, erősítenek bennünket… hisz valahol mindannyian összetartozunk.”- Anikó

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Három hónapos on-line kurzusunk 2011. október 12- én indul és 2012. január 5-ig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban – az Új Évben, vagy annál már hamarabb – elhozza számukra valódi társukat.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 12 héten át 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal
  • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012-re, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően!

Október 10-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz, és személyre szóló támogatást is kaphatsz.

Minderről olvass tovább itt.

 

A másik online program, amit jó szívvel ajánlok neked, az Online Testsúlyszabályzó program, amit jó barátaimmal és kollegáimmal, Mezei Elmira táplálkozási tanácsadóval, és Ujj Sándor jógamesterrel és masszázsterapeutával állítottunk össze a számotokra.

November 10-től, Telihold napján  újra  indítjuk  hat hetes on-line programunkat, amihez most ismét kedvezményesen csatlakozhatsz! Ha Teliholdkor kezded el a kurzust, az azt követő fogyó Hold időszaka is támogatni fog Téged az elengedésben, és hogy lendületet kapj ahhoz, hogy saját céljaidtól hajtva, saját ütemedben elérd vágyott testsúlyodat és vonzó alakodat!

Ha október 26-ig, Újhold napjáig jelentkezel a programra, árkedvezményt kapsz!

Az Online Testsúlyszabályzó programról itt olvashatsz tovább és jelentkezhetsz is most!

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend