Élj szívből és örömmel!

 

Ön- átalakító 40 napos ingyenes, otthoni kundalini jóga gyakorlás

 

Csak addig növekedhetek, amilyen magasra felérek

Ameddig keresek, csak addig mehetek 

Csak olyan mélyre láthatok, amilyen mélyre nézek

Csak azzá válhatok, amit az álmaimban megélek

 

Ez a pár sor mély igazság, de kiegészíthető. Ha megtalálod a saját isteniségedet, és szívből, őszintén, örömmel élsz, akkor sokkal nagyobb ajándékot adhat neked az ég, mint amit valaha képes lettél volna megálmodni.

 

Egy 40 napos otthoni, ingyenes, közösségi kundalini jóga meditáció gyakorlás indul november 23- tól!

 

 

A gyakorlás első napja november 23. szombat, és ha 40 napon át, minden nap 11 percet gyakorolsz, akkor éppen január 1- jén fejeződik be. Egy transzformálódott, szívből élő, örömteli éned kezdheti el a 2020- as, csodálatosnak ígérkező évet.

Ha feliratkozással jelzed a részvételi szándékodat. akkor november 23- án e- mailben elküldjük neked a gyakorlás részleteit, egy videót is, így velem gyakorolhatsz együtt videón, és megtalálod annak a facebook csoportnak a linkjét is, ahol találkozhatsz a többi gyakorlóval, és ahol támogatást kaphatsz és adhatsz.

 

“Ennek a meditációnak minden meridiánra ugyanolyan hatása van, mint egy teljes akupunktúrás kezelésnek. Át fogsz alakulni!”

 

Yogi Bhajan

 

 

A gyakorláshoz semmire nincs szükséged, csak napi 11 percre, a szándékra, hogy végigcsináld a 40 napot, egy ülőpárnára, és egy jógaszőnyegre, vagy bármilyen szőnyegre, ahol török ülésben tudsz gyakorolni. Ha nem tudsz törökülésben ülni, akkor széken is gyakorolhatsz.

 

A gyakorlás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

 

Ha szeretnél részt venni a gyakorlásban, és november 23- án megkapni az összes részletet, akkor jelentkezz fel itt!

 


Hogyan szólíthatlak? *
Teljes neved:  
e-mail címed: *
   
  Az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom.  
   

 

Send this to a friend