Miért félek a Lélek útjára lépni? Ezt kérdezte tőlem valaki a „Nyugalom szigete” meditációs esten. Sokszor találkoztam már ezzel a jelenséggel másoknál is. Azért félünk a Lélek útjára lépni, mert ott található az igazság, a Lélek igazsága. Az eddigi díszletek, és megfelelési vágyak, amelyek szerint éltük az életünket, ebben a dimenzióban tovább már nem tarthatók fent. A Lélek dimenzió megtapasztalása pedig azt jelenti, hogy az életünk elindul a kiteljesedés felé, a szenvedés addigi mintái már nem tesznek minket boldoggá, érezzük, hogy új szakaszba lép a fejlődésünk. Az igazság pedig rémisztő lehet, hiszen árnyékában az eddigi „hazugságaink” is felszínre kerülnek. Természetesen nem direkt, és nem élvezetből hazudunk magunknak. Ennek alapja inkább az, hogy amíg nem nyílunk meg a Lélek dimenzió felé, addig nem értjük meg valódi küldetésünket. Sokszor próbálunk társadalmi elvárásoknak, általunk helytelenül kialakított képeknek, régi, családi mintáknak, és érdekkapcsolatoknak megfelelni.

A félelem irányítja az életünket, a szeretet helyett. „ Muszáj ezt a munkát végeznem, mert valamiből fizetni kell a kiadásaimat.”, „Nem vagyok szabad.”, „Nem engedhetem meg magamnak.”, „Mit fog szólni a környezetem.”. Ilyen, és ehhez hasonló programokat futtatunk. Amíg nem érjük pontosan, hogy „ki vagyok én”, addig nem tisztázottak az értékeink, nem jelöljük ki a határainkat, és lehet, hogy sok olyan emberi kapcsolatunk van, amelyet valami érdek tart össze, és nem a lélekszintű kapcsolódás.Ha összekapcsolódunk a Lelkünkkel, elindul a változás. Nem érezzük többé jól magunkat a díszletekben, elkezdenek változni a „körülményeink”, a kapcsolataink, és a hozzánk illő dolgok, és emberek jelennek meg az életünkben. Az öröm felé törekszünk tudat alatt is, a szenvedés helyett, és ezért egyre több örömet is érzékelünk. Egy korábbi blogban már írtam a Lélek ragyogásáról, amit a lelkünkkel összekapcsolódva megtapasztalhatunk. Ebből most felidézem a legfontosabb üzenetet.

„Úgy látom ezt a ragyogást, mint egy ezüstös burkot, ami körülveszi a fizikai testet. Ez az ezüstös burok körbefonja azt, aki körül látom, finomabbá teszi a fizikai testét, megszépíti a bőrét, valóban ragyogást látok. Látom azokat is, akik még nem ragyognak így, de őrájuk úgy nézek, mint akik hamarosan megtapasztalják ezt a ragyogást. Látom a gondterhes homlokokat, látom, hogy még nem érzékelik azt a valóságot, ami lehetne, ha megengednék, hogy a Lélekenergia átáramoljon rajtuk. Látom, hogy azt gondolják, hogy a gondjaik hatalmasak, hogy egyedül vannak vele, és hogy semmi nem fog változni. És láttam már olyat is sokszor, hogy a gondterhes homlok elsimult, és az, aki megengedte, hogy a Lélekenergia eltölthesse, egy pillanat alatt felragyogott.”

Tulajdonképpen minden programom ennek a ragyogásnak az előcsalogatását szolgálja, de van egy közülük, amit rendkívül fontosnak tartok. Az én életemet ennek a módszernek az elsajátítása vitte előre elsősorban.

 

 A „Belső erő” meditációs iskola

február 21-én, kedden indul, csatlakozz te is hozzánk!

A találkozókon

  • rövid elméleti részt veszünk át
  • gyakorlunk
  • beszélgetünk
  • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
  • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
  • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

„ Az iskola elvégzése előtt csak azt hittem, hogy tudom, mit jelent az “útkeresés“, most már valóban tudom mi az ÚT. És azt is, hogyan kell végig menni rajta. Nagyon köszönöm Neked, hálás vagyok!”- Ildikó

Figyelj! Ha szeretnél részt venni a „Belső erő” meditációs iskolában, és jelentkezésedet február 8-ig jelzed, még jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz induló csapatunkhoz.

A meditációs iskoláról, a találkozók menetéről tovább olvashatsz, és jelentkezhetsz is itt!

 

Szintén Lélekszintű kapcsolat alakul ki egy várandós anyuka és magzata között.

„Állítólag a fogantatás lelki töltete meglátszik a gyermeken is”- olvastam a minap Az aranyasszony útja című regényben. Szerintem nem csak a fogantatás lelki töltete látszik meg a gyermeken, hanem a várandós időszaké, a születésé is. Ennek a gyönyörű időszaknak szintén megemelhetjük a rezgésszintjét, és ezzel nemcsak magzatunknak, hanem önmagunknak és a családunknak is jót teszünk.

A gátló tényezők eltávolítására 2012. február 28-án, kedden személyesen fordulhatsz hozzám. 

 Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás kismamáknak

Ezen a négyszemközti találkozón:

  • beszélgetünk arról, hogy milyen tüneteket észleltél
  • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek megnehezítik számodra ezt az egyébként csodálatos időszakot
  • meggyógyítjuk a benned élő negatív mintákat, emlékeket, és félelmeket
  • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
  • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik megteremteni azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalod az igényeidet. Hamarosan pedig saját változásod a környezetedben is gyógyulást hoz. Könnyedebben, jókedvűen oldod meg az előtted álló feladatokat, és több örömet és szépséget tapasztalsz az életedben.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

 

 

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyításról több információhoz juthatsz, ha tovább olvasol itt.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen most csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: KISMAMA BLOKKOLDÁS

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a http://www.simratyogaworld.com/ oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend