Az advent időszakában fokozatosan készítjük fel MAG- unkat a fény megszületésére, a téli napfordulóra, és az öröm és az ünnep megélésére, a Karácsonyra. Ez egy mély, és erős önmegtisztító folyamat, melynek során tudatosan kitisztítunk magunkból mindent, ami nem fény, vagy ami akadályozná a fény befogadását.

A folyamatos tisztulás és a megbocsátás az, ami lehetővé teszi, hogy legyen tér a szívünkben befogadni a kegyelmet, a megszabadulást, a könnyedséget, az örömöt és a békét.

Advent harmadik hétvégéje a hagyomány szerint az örömre készít fel. Ilyenkor egy fehér angyal száll le közénk, kezében egy fénysugárral. Ezzel a sugárral megérinti az embereket, hogy képesek legyenek a tiszta szeretetre. A fény ragyogni kezd a szívünkben, eláraszt minket a béke és a boldogság érzése.

Ezzel a workshoppal a teljes megtisztulásra törekszünk, és a szívünket töltjük fénnyel és szeretettel, hogy még nagyobb legyen az örömünk az ünnepekkor.

 

A workshopot tartja:

 

Arató Mónika

kundalini jóga instruktor, gyógyító, író

Mónika több, mint húsz éve rendszeresen meditál, és tanítja a meditációt. Hat éve gyakorolja napi szinten, és tanítja a kundalini jógát is. Örömmel, és nagy szeretettel adja át tapasztalatait, és segít másoknak az élet teljességének megteremtésében kundalini jógával, meditációval, gyógyítással és hangterápiával.

A workshopon kundalini krijákkal, meditációkkal, shabadokkal és mantrákkal támogatja az adventi készülést, és monokorddal (húros hangterápiás hangszer) tisztítja és tölti a testet, lelket és szellemet. 

A kundalini jógáról itt tájékozódhatsz bővebben!

 

Balogh Béla

író, spirituális tanító, gyógyító

Béla az Álomvölgy Meditációs Központ vezetője, és egyben vendéglátónk. Könyvei többszázezer példányban találták meg az érdeklődőket, legismertebbek a Végső valóság és a Tudatalatti tízparancsolata.

Advent harmadik vasárnapján a Workshop programjának keretén belül Balogh Béla az Álomvölgy Meditációs Központ felső szintjén, a különleges energiájú kupola alatt Fény angyala, Arany rózsa és Megbocsájtás meditációt vezet

 

 

A workshop időpontja:

 

2019. december 14. szombat, 9.30.- 17.00.

 

 

Mire számíthatsz a workshopon? (tervezett program):

 

  • 9.30-tól 10.00 óráig: Regisztráció, felkészülés
  • 10.00.- 12.30.- Kundalini jóga kriják, meditációk, és mantrák. Teljes purifikáció, megtisztulás, test, lélek, szellem szinten. A szív megnyitása, fénnyel töltődés. A gyakorlás a Meditációs központ földszinti termében lesz. (tartja: Arató Mónika)
  • 12.30.- 13.45. Ebédszünet, relaxáció
  • 13.45.- 17.00-ig Vezetett meditáció (tartja: Balogh Béla), hangterápia monokorddal (tartja: Arató Mónika). A workshop lezárása hálaadó és teremtő imával. A délutáni rész a Meditációs  Központ szent terében, az emeleten lesz. 

 

 

A workshopon dedikálva, karácsonyi kedvezménnyel vásárolhatsz Balogh Béla eddig megjelent hat könyvéből (Végső Valóság, A tudatalatti tízparancsolata, Többszintű gyógyulás, Szabadulás az érzelmek fogságából, Elkezdődött…, Gyógyító meditáció).

 

 

 

A workshop helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.

Térképen itt nézheted meg!

 

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról!

10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy

M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig 40’. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

 

 

Tudnivalók:

 

A workshopon való részvétel semmiféle előzetes előképzettséget nem igényel. Egészségügyi probléma esetén kérjük, előzetesen e-mailben, vagy a program kezdetekor jelezd azt felénk.

 

 

Amit hozz magaddal:

 

Jógaszőnyeg, meditációs párna, gyakorló ruha (lehetőleg fehér), innivaló palackban a gyakorláshoz. Takarók lesznek a helyszínen.

A szünetekben teát készítünk.

Ebédet hozz magadnak, és nagy örömmel fogadjuk a megosztani való finomságokat is a bőségasztalra.

 

 

A workshop részvételi díja:

 

A workshop teljes programján való részvétel 10 000 ft/ fő.

 

Kedvezményes jelentkezés!

 

Ha jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat november 29- ig, akkor az kedvezményesen 9 500 Ft.

 

Részvételi szándékodat, kérjük, jelezd itt! Az üzenet tárgysorába kérjük írd be: Advent

 

Jelentkezés után, kérjük, fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

 

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

 

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk a program előtt kb. egy héttel értesítünk a  szükséges tudnivalókról.

 

Előzetes kérdésekre szeretettel válaszolunk itt!

 

Szeretettel várunk!

 

 

Send this to a friend