A legutóbbi meditációs estünk végén, amikor a megosztó körben utoljára rám került a sor, azt mondtam el a jelenlévőknek, hogy hálás vagyok azért, hogy minden egyes esetben, mikor magasabb dimenziók segítségét kérem, automatikusan megtörténik a csoda. Több olyan pont is volt ezen az estén, ami annyira szép és megható volt, hogy úgy érzékeltem, mint egy filmet, amiben megállt az idő. Kimerevedett egy- egy pillanat, amikor a résztvevők párban dolgoztak, csoportban beszélgettek, vagy amikor érintéssel gyógyítottuk egymást, amikor társaimmal közösen hangszerek gyógyító hangjaival vezettük a meditációt, és mintha egy élő fényképet néznék, csak csodáltam a szépséget és gyöngédséget, ami az adott pillanatban megjelent.

Lüktetett a dob és a kristálytálak hangja, csilingelt a csengettyű, gyógyított a vízcsobogás, és a térben megjelenő finom, segítő energiák.Az Élet egy csoda, és bármikor érzékelheted a csoda szépségét és gyógyító erejét, ha rányitod a szemeidet. Ha minél többször találsz olyan pillanatokat, amikor átadod magad a magasabb dimenziók erejének, és engeded, hogy segítsenek, neked, hogy felemeljenek. Minden szakrális pillanat, legyen az ima, meditáció, gyógyítás, meditációs est, egy- egy ajándék, mikor a valóságot, és az illúziók világát fedő fátyol meglibben, áttekintést nyújt abba az életbe, amit élhetnél, ha minden pillanatban ébren lennél.

Ébrenlét és álom. Ezek olyan fogalmak, amelyek éppen felcserélten működnek a mindennapokban. Minél többet vagy az Univerzummal összekapcsolódva, a vágyaidat álmodva, annál éberebbé válsz a magasabb rezgésszintű energiák, a csodák érzékelésére. Ez a valóság, amit sokan, akik nem járnak ezekben a dimenzióban, leszólnak, és álomvilágnak tartanak. Pedig az igazi élet csak itt kezdődik. Itt megtapasztalod, hogy teremthetsz könnyedén, gyógyulhatsz egy pillanat alatt, vagy ráléphetsz a gyógyulás útjára. Rajtad múlik, hogy a csodákból mennyit tudsz befogadni. Sokkal több csodát érzékelek manapság, mint évekkel ezelőtt, de tudom, hogy még csak a jéghegy csúcsát látom.

Sokat kell még átadott állapotban lennem, hogy mindazt a végtelenséget érzékelhessem, ami valójában körbevesz bennünket.

„Mindig kihívás a végtelent szavakkal átadni, de most megpróbálom:).  A teljesség, ahol az igenek és a nemek, a szeretet és a félelmek, az erő és bátorság, az én és a más, a szabadság és a gátak, egymásba olvadva, értelmüket vesztve, szerény fénypontokként táncolnak, a végtelenben elmélyülő felragyogó csend. Ez nagyjából utal a megélésemre. Úgy érzem, mint egy halvány botladozás, ha kiragadom ennek a csodálatos, folyamatos, áramló táncnak egyetlen mozzanatát és arról beszélek. Mégis az érzés, amely minden kettőségen túlmutat, a végtelen hála, szeretet és odaadás. Olyan egyszerű ez, mégis szinte küzdök a szavakkal.”- Tamás

Ezért is tartok szívesen meditációs esteket, mert teljes mértékben átadott állapotban történik. Gyógyító energiákat és segítőket hívunk be, ahol megtörténhet a „megkapás”, a csoda átélése. Kinek-kinek éppen mire van szüksége. Van, aki az együttlét örömét, a szeretet élő megnyilvánulását viszi haza a legkedvesebb emlékként. Van, aki az érintést, van, aki a beszélgetést, van, aki a mozdulatok erejét, van, aki a hangokat, van, aki a meditációban átélt élményeket.

Az esttel kapcsolatosan az élmények közül így utólag is a meditáció volt a legnagyobb hatással rám. A sziget, amit megláttam, szép, nyugalmat árasztó, látványnak is olyan, hogyha felidézem, most e levél írása közben is, szinte azt érzem, amit ott,  meditálás közben. Jó, hogy ott lehettem. – Zsuzsa

Három programot szeretnék most megosztani veled, ahol átélheted a csodát, és folyamatosan változtathatsz az érzékeléseden, hogy nyitva maradj rá. Az átjáró kapu gyorsan be tud záródni, ha nem teszel rendszeresen, valamilyen formában az érzékeléséért.

  

  

  

1. Február 17- én pénteken, 18 és 21 óra között tartjuk a

 Bőség és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs estet. 

Ha február 10-ig jelzed részvételi szándékodat, akkor kedvezményesen 4 000 Ft helyett 3 500 Ft-ért gyógyíthatod azokat az ellenálló részeidet, amelyek eddig még nem engedték meg, hogy megtapasztald az anyagi biztonságot, a bőséget, és a hozzá kapcsolódó belső békét.

Ezen az estén:

  • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat
  • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
  • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
  • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

 

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a neved, e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: BŐSÉGTEREMTÉS

Ha többet szeretnél tudni a programról, olvass tovább itt!  

  

2. Új, négy hetes online program indul nagyon kedvező áron 2012. február 13-án, hétfőn.

 VAN – teremtő 

online kurzus 

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld! 

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  •     van szerelem
  •     van bőség
  •     van egészség
  •     van szépség
  •     van harmónia
  •     van egység
  •     van bizonyosság

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

A négy hetes online kurzus alatt:

  • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból.
  • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.
  • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség). 

Hogyan milyen csomagok közül választhatsz? Elolvashatod itt!  

 

3. Személyesen találkozhatunk,

ha szeretnél részt venni  a   

Gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával

Legközelebbi időpont: február 14. kedd, 1 és negyed órás, személyes ülés formájában.

Várlak szeretettel, ha

  • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
  • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
  • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
  • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
  • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
  • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet az életedben
  • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
  • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

Csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni, a szabad helyek erejéig. Informálódni és jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com

A tárgysorba kérlek, írd be: EGYSÉGBEN

A gyógyításról bővebben olvashatsz itt!  

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend