A hármas egy varázslatos szám. Gondolj csak bele! A sziklamászókat például arra tanítják, hogy a biztonságos felfelé haladás érdekében három helyen támasszák meg a testüket a sziklafalon: vagy a két lábukkal és egy kezükkel fogjanak biztos pontot, vagy a két kezükkel, és az egyik lábukkal. Egy kétlábú széken ülve nagy valószínűséggel nem éreznéd magad túlzott kényelemben. Ehhez képest egy háromlábú széken tökéletesen biztonságban érezheted magad. Három a magyar igazság, és ott van a Szentháromság szimbolikája is: Atya, Fiú, Szentlélek. Az Én-ből és a Te-ből egy magasabb minőségű létezés jön létre: a Mi.

Nézzük, mit tud a 3, és miben segít az Óperzsa számmisztika című könyv alapján?

A hármas

  • Segít feloldani a bennünk jelenlévő ellentéteket. Az ellentétek feloldásának száma, egy magasabb fokon.
  • A hármas a test, a szellem és lélek száma, a gyümölcs héjáé, húsáé és magjáé, a növény gyökeréé, száráé és virágáé.
  • A magasabb megismerésért van, miszerint az ellentétek ugyan vonzzák egymást, de nem azért, hogy egymást kioltsák.
  • A haladás száma, azon régi igazságok legyőzéséé, melyek használhatatlanokká váltak.
  • Az újnak a száma.
  • A nem várt felemelkedés száma, az elérhetetlennek hitt bejutásé, és egy jól áttekinthető gazdagság is jellemzi.
  • Kulcs, mely ajtókat nyit, teret nyit, és gondolatokat szabadít ki.
  • A szerencse száma. A szerencsés embernek ölébe hull, amiért mások sokszor hiába törik magukat.
  • A Hármas befolyása alatt levő emberek gyakran találkoznak, egész kézzelfogható és életrevaló módon. Hidakat építenek mágikus, pozitív értelemben.
  • Derűs kedélyt ígér, ami a nehéz helyzetek legyőzésének legfontosabb feltétele.

Az életben 3 terület van, ami, ha rendben van, akkor tartósan harmóniában érezheted magad.

Ezek a következők:

  • Egészség
  • Anyagi biztonság
  • Párkapcsolat

Bármelyikkel is jelentkezik gond, a harmónia érzését újra keresni kezded, és arra törekszel, hogy helyre álljon az egyensúly, és elindulj a Teljesség felé.

Mikor elindul egy új Év, arra törekszünk, hogy tiszta lappal induljunk. Rendet szeretnénk magunk körül, hogy az életünk egy magasabb szintre emelkedhessen, hogy végre teljesülhessenek a vágyaink. Januárban általában elcsendesedünk, újraálmodjuk az életünket, célokat tűzünk ki, fogadalmakat teszünk. Ilyenkor tényleg minden esély megvan rá, hogy az életed egy magasabb szintre emelkedhessen, ha okosan csinálod, és nem adod fel útközben a céljaidat.

Ehhez adunk most segítséget három, 2012 év elején induló online kurzussal, amivel megajándékozhatod magadat vagy szeretteidet Karácsony alkalmából is. A kedvezményes befizetéseket, és a kurzusok indulását úgy terveztük meg, hogy tökéletes karácsonyi ajándék lehessen, és az Új év lendületével kezdhessenek bele a jelentkezők.

Mindhárom online kurzusra 2011. december 28-ig kínálunk kedvezményes befizetést, ami jelentős megtakarítást jelent. Élj ezekkel a lehetőségekkel, és indítsd sikeresen a 2012-es évet!

1. Január 9-én, Telihold napján indul el Lélektárs- behívó online kurzusunk.

Te szeretnéd megélni a 2012-es évet úgy, hogy melletted van az az ember, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és érkezz meg könnyedén az izgalmas 2012-be Lélektársad oldalán!

Olvasd el egy korábbi kurzus résztvevőjének tapasztalatát:

 

“Először értettem meg igazán, hogy mindent mi teremtünk meg a gondolatainkkal és félelmeinkkel, miért sikerültek félre a korábbi kapcsolataim.

Ma már azt hiszem, majdnem mindig résen vagyok, amikor az egom bekapcsol. A kurzus feladatainak megoldása során meg kellett ismernem magam, mit szeretnék az életben elérni, és milyen kapcsolatot szeretnék, addig csak a nagy szerelmet vártam.

Ma pedig egy patak vagyok, a társam is egy patak – amióta megtaláltuk egymást, a két patak egyesült egy folyóvá, a folyam erősebb lett, de van idő szétnézni, egy-egy szigetnél szétválik a két ág, de újraegyesülve erősebb, motiváltabb az utazás. Ha nem vagyunk egy fedél alatt, akkor is érzem, velem van, és a segítők pedig olyanok, mint a további patakok, jönnek, erősítenek bennünket… hisz valahol mindannyian összetartozunk.”Anikó

A Lélektárs – behívó kurzusról és a kurzusra való kedvezményes jelentkezés részleteiről itt olvashatsz tovább és jelentkezhetsz is, most még jelentős megtakarítással!

2. 2012. január 23-án, Újholdkor indul a Bőségvonzó online kurzus, amelynek segítségével új tapasztalatokra tehetsz szert a Bőség és anyagi biztonság területén.

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

 

A Bőségvonzó online kurzusról és a kedvezményes jelentkezés részleteiről többet megtudhatsz és jelentkezhetsz is, ha tovább olvasol itt!

3. És végül, de nem utolsó sorban egy nagyon jó program indul annak érdekében, hogy az Új Évet egészségesen, csinosan, fitten és tele életerővel kezd.

A 2012. január 11-én, Teliholdkor induló Online Testsúlyszabályzó Wellness program megadja mindazt a segítséget, ami ahhoz kell, hogy az Ünnepek után megtisztulj, elérd ideális testsúlyodat, újra vonzó és csinos legyél.

Teliholdkor elkezdve a kurzust, az azt követő fogyó Hold időszaka is támogatni fog Téged az elengedésben, és hogy lendületet kapj ahhoz, hogy saját céljaidtól hajtva, saját ütemedben elérd vágyott testsúlyodat és vonzó alakodat!

Hogyan segítünk ebben neked? Három szakember, a HoliCoach csapat munkatársai állnak a rendelkezésedre, hogy megkapd mindazt az információt és lelkesítő erőt, ami ahhoz kell, hogy el tudd érni a vágyaid.

A program keretén belül mindehhez kapsz tőlünk:

  • célkitűző, lelkesítő és gondolatátformáló anyagokat
  • három videófelvételt
  • általános táplálkozási tanácsokat, tippeket
  • egy hetes mintaétrendet
  • ajándék recepteket egészséges ételekhez
  • a videók között egy mozgás gyakorlatsort tartalmazó videót, ami megmutat számodra egy 20 perces hatékony programot, amit úgy állítottunk össze, hogy támogasson ideális testsúlyod beállításában, és könnyű legyen akár naponta is elvégezni. A program tartalmaz egy bemelegítő részt, egy intenzív mozgásos részt, egy hatékony önmasszázst, amit jól tudsz alkalmazni a zsírpárnák leolvasztására a kényes pontokon, és egy relaxációs részt, amely segít visszaállítani a pulzusodat.
  • e-mailben támogatást nyújtunk a számodra. Ha kérdést intézel felénk saját haladásoddal kapcsolatban, akkor 48 órán belül megküldjük személyre szabott válaszunkat.

Az eredmény:

  • jobb közérzet
  • vonzóbb alak
  • alacsonyabb testsúly
  • feszesebb bőr
  • csökkenő narancsbőr
  • nagyobb önbizalom
  • sikerélmény

Az Online Testsúlyszabályzó Wellness Programról itt tudsz meg többet, megtekintheted bemutatkozó videónkat és jelentkezhetsz is, most jelentős kedvezménnyel!

Várlak az online programokon is! Ajándékozd meg Magad illetve Szeretteidet!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet! 

Send this to a friend