Megteremtem eddigi életem legboldogabb évét

 

évteremtő elvonulás

 

 2020. január 10-11-12.

 

Bölcske, Szent András kastély

 

 

Egy hosszú, évteremtő hétvégére invitálunk 2020. január 10-12 ig a bölcskei Szent András Kastélyba!

Ezt az elvonulást hárman álmodtuk meg számotokra (Arató Mónika, Illés Adorján és Balogh Béla). Célunk, hogy olyan szempontokat, eszközöket, vezetést és környezetet biztosítsunk a résztvevők számára, amelyben inspiráltan, jó kedvvel, felszabadultan, és bátran meg tudják teremteni eddigi életünk legeslegboldogabb évet 2020- ra.

Az elvonuláson kundalini jógával töltjük magunkat energiával, és tudatossággal, táncolva mozdulunk, megálmodjuk az új évünket, meditálunk, előadásokat hallgatunk, és gyógyító hangokkal tágítjuk magunkat, hogy be tudjuk fogadni az Univerzum bölcsességét, tágasságát és fényét, hogy emelje az életünket.

Mindezt gyönyörű természeti környezetben, Bölcskén, a Szent András kastélyban, ahol kellemes szállás, szépség és finom étkek várnak minket.

 

Az elvonulást vezetik:

 

Arató Mónika * kundalini jóga intstruktor, író, gyógyító

 

13 éve meditálok és jógázok napi rendszerességgel. Ez  nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma egy szabad, másokat is inspiráló, alkotó életet élek. Sok olyan tanítást és gyakorlatot alkalmazok magam is, amelyek minden téren emelik az életemet, és szívesen megosztom mindazokkal, akik teljesebb és boldogabb életre vágynak. 12 éve tanítok, és erre az elvonulásra összegyűjtöm a legjavát azoknak a tanításoknak és módszereknek, amelyek nekem is segítenek teremteni. Számomra a legfontosabb értékek a szabadság, a szeretet, a szerelem, és az alkotás. Ennek megélésére hívlak, a saját életedben is.

 

Illés Adorján * Utazó, motivációs előadó

 

Illés Adorján vagyok. 1473 nap alatt biciklivel körbetekertem a Földet. Utazásom során rengeteget láttam és tapasztaltam. Felismertem, hogy pár emberi tulajdonságunk nemesítésével különleges életet teremthetünk magunknak. Ilyen például a hozzáállás, a hit, a bátorság, a kedvesség és a béke. Na meg a hála. A hála gyakorlásával észre tudjuk venni, hogy az élet értünk van. Az elvonulás alatt izgalmas előadást tartok neked utazásom legfontosabb tapasztalatairól, felismeréseiről, Indiana Jones filmbe simán beleillő kalandjaimról. Péntek este és szombat délelőtt rendelkezésre állok majd, átsegítselek bármilyen nehézségen. Teremtsük meg életed leges-leges legmenőbb évének alapját. Itt az idő!

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

Meditációs múltam 30 évre tekint vissza, de leginkább A Végső valóság és A tudatalatti tízparancsolata c. könyveim váltak ismertté. Az elmúlt 6 évem intenzív „teremtő” munkával telt, melynek eredménye a Piliscsabán felépült Álomvölgy Meditációs Központ (hivatalos megnyitója 2019. december 21.) Ennek a központnak a felépítéséhez hat évvel ezelőtt még semmi nem állt rendelkezésre – azaz se anyagi háttér, se telek, se tervek – és mégis megvalósult, mert mindvégig kitartottam a vízió és a szívemben lévő kellemes érzés mellett. Ezért bízom abban, hogy a „teremtés” titkairól, illetve néhány nehézségéről és buktatójáról hiteles, gyakorlati tudást és tapasztalatot sikerül átadnom. 

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Helyszín:

 

Szent András Kastély, Bölcske

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A kastély és a kápolna a XIX. században épült klasszicista stílusban. A kastély mögött 1, 6 hektár területen a régi angolparkból megmaradt parkerdő nyújt sétára, pihenésre, elmélyedésre alkalmas területet a közvetlenül mellette lévő két tóval együtt.

 

 

Szállás:

 

 • Kétszintes vendégházban, a birtokon belül. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a résztvevők számára. 

 

 

 

 

 

 

 • A kastély szobáiban: 2 vagy 3 fős szobákban a kastély épületében.

 

 

 

 

 

 

 

 • Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd! Korlátozott számba lehetőség van erre is, egy kicsit magasabb részvételi díjért!

 

Az együttlétek, kundalini jóga, tánc, előadások, és beszélgetések tere:

 

A kastély erre a célra használható termében.

 

 

 

 

 

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés a kastély éttermében.

 

Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

 

A kastély honlapja: www.szentandraskastely.hu

 

Az elvonulás programja:

 

1. nap

 

Érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 14:30- kor kezdődik.

 • Bemutatkozás, egymás megismerése, csoportenergia megteremtése.
 • A szándékunk definiálása, és annak megerősítése kundalini jógával.
 • A legeslegboldogabb évünk megteremtésének elkezdése Mónikával egyéni munkával, párban és csoportban.
 • 19:00. Vacsora
 • Adorján képes előadása utazásairól, arról, hogy hogyan élhetünk szabadon, boldogan és önazonosan.

 

2. nap

 

 • 7:30- 8:30. Reggeli napindító jóga
 • 8:45. Reggeli és pihenés
 • 10:15- től tanulás, egyéni és csoportmunka, és tánc
 • 14:00. Ebéd és pihenés
 • 17:00-tól: az évteremtés folytatása Balogh Bélával. Könnyen alkalmazható, gyakorlati eszközök, célra vezető technikák, kerülendő hozzáállás és szóhasználat, sikertitkok.
 • 19:00- vacsora
 • Esti gyertyafényes szív- és tudat tágító hangterápiás meditáció.
 
3.nap

 

 • 8:00- 9:00. reggeli napindító kundalini jóga
 • 8:30.-tól reggeli és pihenés
 • 10:00.- Az évteremtés lekerekítése, alkotás a témában.
 • 13-tól ebéd
 • 14:15- től zárókör
 • Összepakolás és hazaindulás 16 óra körül.

 

Az elvonulás részvételi díja/fő:

 

A részvételi díj tartalmazza a szállást, étkezést és minden programot!

 

 • Vendégházban, 2 ágyas szobában a teljes program díja: 63 000 Ft/fő
 • Kastélyban, 2 ágyas szobában a teljes program díja: 73 000 Ft/fő

 

Ha egyedül szeretnél aludni, vagy a vendégházban, vagy a kastélyban, kérjük, jelentkezésedkor jelezd számunkra, és küldjük válasz e-mailben a részvételi díjat.

 

Kedvezményes jelentkezés korán ébredőknek!

 

Ha jelentkezel, és egy összegben befizeted a részvételi díjat november 20- ig, akkor számodra az elvonulás díja 57 000 Ft a vendégházi 2 ágyas szállás esetén, és 67 000 Ft a kastélyban.

 

Részletfizetési lehetőség!

 

November 20 – ig a részvételi díj 50%- ának  (31 500 Ft vagy 36 500 Ft)  befizetésével tudod a jelentkezésedet megerősíteni! A második 50 % a helyszínen fizetendő.

 

Ha hív a program, jelentkezésedet jelezd itt!

 

Az e-mail tárgysorába kérjük, írd be: 2020

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

Invitáló videónkat itt nézheted meg:

 

 

 

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend