Király és Királynő Beavató Útja

 

EGY ERŐbe VEZETŐ SZAKRÁLIS SZÍVZARÁNDOKLAT EGYIPTOMBAN

 

2022. április 22 – május 6.

 

„Egyesítettük a szíveinket és repültünk keresztül az Univerzumon, újra hitet tettünk Isten, az emberiség és egymás mellett.  Új szikra járta át a tudatosságunkat, átélésünk intenzívebbé vált, és ez varázserőt vonzott felénk. A felismerés és az erők egyesítésének pillanata volt ez. Férfi és Nő egy erővé váltunk. Nő és Férfi igazságának egyesítése elhozta az egyensúly erejét az Egységbe.”

 

(FloAeviaMagdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

 

Sokan érezzük már, hogy olyan életre, párkapcsolatra és közösségre vágyunk, amit a szívünkben érzünk, de szavakkal nagyon nehezen leírható. Nem támaszkodhatunk a múltbeli tapasztalatainkra, mert új frekvencia van születőben, de a lelkünk mesél. Mesél egy olyan ősi bölcsességről, amelynek magjai már rendelkezésünkre álltak, de a magokat meg kell keresni és új tudatosságal feltölteni, hogy gyönyörű, szívből születő életvirág nyilhasson belőle.

Egyiptom… évezredek óta a misztériumok és titkok világa. Alig van ember a földön, aki ne szeretné személyesen is átélni, megtapasztalni ezen egyedülálló, évezredekig fennálló birodalom csodáit. Pusztán a kövek látványa nem vonzana oda annyi embert évről évre, ha nem volna ott még valami más is… Az a spirituális energia, amit egyszer – bármikor – lecsatornáztak és rögzítettek is, évezredeken át ott marad, és most is ott van. Megnézni nem lehet. Megtapasztalni annál inkább!

 

Utazz velünk!  

 

Figyelj! Egyiptomba nem kérnek védettségi igazolványt, PCR teszttel tudsz utazni!

 

  • Izgalmas útvonalat állítottunk össze. Bejárjuk Egyiptom északi, déli- és középső részét. Egy olyan utat járunk be, amely anno a fáraó és a királynő szent házasságkötésének felkészítő, beavató útja volt. 

 

  • A látnivalók egyedülállóak. Az expedíció vezetői úgyszintén.

 

  • Az úton velünk lesz  egy szufi (az Iszlám ezoterikus igazságát képviselő) egyiptológus idegenvezető.

 

  • Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry az utazást tudással, információkkal, szertartásokkal és gyakorlatokkal teszik még emlékezetesebbé.

 

  • Három folntos szakrális helyszínen, Templomban van privát engedélyünk, amikor két órára csak a csoportunk tartózkodik a Templomban.

 

  • Exkluzív nílusi hajózáson veszünk részt teljes ellátással, külön, csak a csoportunkat szállító hajóval, mely csodás helyszín a tanításokhoz, jógához, meditációkhoz.

 

  • Bejárunk egy férfi és női transzformációs folyamatot.

                                                                     

  • A misztérium transzformációjában való elmélyülést a szakrális helyszínek, az idegenvezetés, a tanítások, a szakrális szertartások, a kundalini és yin jóga segíti.

 

  • Csodálatos körülmények és finom ételek várnak (vegetáriánus is).

 

  • Az utazás tengerparti pihenéssel ér véget a Földközi- tengernél, hazafelé pedig még az alexandriai könyvtárat is megnézzük.

 

 

 

A helyszínek

 

*Kairó

*A Szfinx és a gizai fennsík bejárása, mert így nyílnak fel a titkok, melyeket a turisták nem látnak. Privát idő a csoportunknak a Szfinx tappancsai között!

*Az Elefánt sziget Núbiában

*Abu Simbelben Hathor-Nefertari Temploma, az egykori Hathor Misztérium Iskola és II. Ramszesz Temploma

*Papnők szigete, azaz egykori Szent Sziget és Ízisz Temploma Aswanban privát idővel!

*Edfu temploma

*Al Kab temploma

*Karnak Temploma a keleti parton, külön a csoportnak meditáció Sekhmet Szentélyében

*Marsa Matrouh 

*Siwa. Sóbánya tavak, Fehér hegy, Kleopátra fürdője, Orákulum templom

*Pihenés a csodálatosan kék lemúriai tengerparton

*Alexandria

 

Az utazás vezetői

 

 

Az utat a Travel Trend egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, a spirituális rész vezetője és az energia-folyamatok megtartója Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry.

 

Veres Kriszta * szakrális elvonulások vezetője, lélek gyógyító, papnő, tanító

 

Avalonban emlékeztem vissza a bennem élő Papnőre és arra a papnői és női útra, melyet számos inkarnációban jártam. A Szakrális Női erő ébresztését szolgálom hosszú évek óta, Magyarországon az évekig működő Istennő Templommal, a ma is működő Papnő Iskolákkal és a különböző workshopokkal, szakrális utazásokkal és online tanításokkal. 2010-ben hívott magához Ízisz Földje, Egyiptom, és 2011 óta itt van az otthonom. Szerelemben élek ezzel a Földdel és az ősi misztériumaival, melyek folyamatosan nyílnak, ahogy egyre több templom és szakrális hely enged magához, melyeket aztán szeretettel osztok meg mindazokkal, akik a Világ különböző pontjairól eljönnek az útjaimra. Egyiptom kinyitotta a szívem az EGY keresésére, különböző spirituális utakon és a Női-Férfi EGYségen keresztül is.

 

 

 
Balogh Béla * író, tanító, mérnök, az Álomvölgy Meditációs Központ megálmodója, megvalósítója és vezetője

 

Számomra a reinkarnáció nem hit kérdése, hanem tény. Egyiptomi inkarnációm viszont nem csak nekem volt. Aki vonzódik az egyiptomi misztériumokhoz, aki szívében vágyik arra, hogy ezeket a helyszíneket lássa, vagy újra lássa, jó eséllyel magában hordozza egyiptomi inkarnációjának rezgéseit. Az emlékek felébredéséhez elég lehet egy nagy energiákat hordozó helyszín és egy biztonságosan és jól vezetett meditáció. Nem tudhatjuk előre, kinek melyik beavató templom, vagy szakrális helyszín segít megnyitni a belső látását, kinyitni az emlékek tárházát, de a gondosan kiválasztott útvonal annyira összetett és egyedülálló, hogy minden bizonnyal egy életre szóló élmény lesz mindannyiunk számára.

 

 

 

Arató Mónika* író, tanító, papnő, kundalini és yin jóga instruktor

 

Papnőként és kundalini jóga tanárként az élet teljességének megteremtésében, a szakrális szerelem és szexualitás témakörének tanításában mélyedtem el legfőképpen az elmúlt 10 évben. Rendszeresen tartok jógaórákat, workshopokat, illetve elvonulásokat itthon és külföldön is. Egyiptomba, Indiába és Franciaországba szerveztem és kísértem eddig csoportokat. 

2018. februárjában Veres Kriszta barátnőmmel vezettük Egyiptomba az Egy erő elvonulást, akkor már 1,5 éve dolgoztunk a férfi és a nő szakrális egyesülésének témájában. Az utazás során kapcsolódtunk a fáraók és feleségeik, a királynők beavató helyszíneivel, és ez erős transzformációt indított be sokunk életében. Házasság, gyermekáldás, szakmai előmozdulás, a belső erő felébredése, a női és férfi varászlói energiák megerősödése történt sok csapattagnál, akik velünk utaztak. Olyan erőt hoztunk onnan haza, ami szavakkal nehezen leírható. Külön ajándéka Egyiptomnak, hogy mindezeket az egyéni transzformációkat ilyen gyönyörű helyszíneken, csodálatos és titokzatos építményekben, és varázslatos természeti környezetben élhetjük át. Egyiptom számomra olyan, mint a bőség földje, ahol minden gazdagon terem: a látnivalók, az exkluzív szállások, a finom és bőséges ételek, az emberek kedvessége mind hozzájárul, hogy úgy érezzük, hogy a sors a tenyerén hordoz minket.

 

Mohamed El Zawahry (Karim) * Egyiptom szülötte, egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője.

 

A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát. Vezetése alatt a szufi bölcsek minden tudása megjelenik a térben, és Karim nagy szeretettel, nyitott szívvel közvetíti a tanításokat.

 

 

 

 

 

 

A tervezett program

 

Április 22. Érkezés Kairóba, vacsora Krisztánál & Karimnél, szállás a csodás Mena House Hotelben

 

 

Április 23. Nyitó Szertartás a Szfinx tappancsai között (privát idő), majd Gizai Fennsík bejárása, délután szabad idő, fakultatív lehetőség szertartás-ruha vásárlásra, utazás Aswanba

 

 

A Szfinx tappancsai őrzik a bejáratot Egyiptom Szív-Templomába és a Rekordok Termébe. Erre a helyre csak külön engedéllyel lehet belépni. Itt kezdjük a reggelt erőteljes szív-nyitó szertartással.

A hajnali szertartás után bejárjuk a Gizai Fennsíkot, felfedezzük a három piramis és az őket ölelő tér titkait. Lehetőség nyílik a Nagy Piramis belső felfedezésére (opcionális).

 

Április 24. Núbiai Falu és Elefánt Sziget Temploma

 

Az Elefánt Sziget egy erőteljes energia-vortex a tájban, több szakrális hely középpontja, melynek birtoklásáért több mágikus csoport is harcolt. Gyógyítjuk itt az EGY ERŐből kimozdult Erő pusztítását a személyesben és kollektívben.

 

 

Április 25. Abu Simbel

 

 

Egyiptom Királynőinek és Hathor Papnőinek beavató helye és a gyógyító templom, ahol a sebzett férfi átlép a saját Szakralitásába. Nefertari és II. Ramszesz Templomai Núbia két szent hegyében, ahol kettőjük szerelme az iránytű az EGY ERŐ transzformatív erejének felébresztéséhez.

 

Április 26. Privát idő (2 óra) Ízisz Templomában, Papnő Kapu, kihajózás a dahabeyaval, hajón EGY ERŐ tanítás

 

 

 

Hajnalban kezdjük a napot Ízisz Templomában, amely az Isteni Menyegző egykori színhelye is. Két órán keresztül csak a miénk a Templom. Szertartással ébresztjük a belső Királyt és Királynőt az Ízisz és Ozirisz Nászának rezgésével megtöltött térben.

Majd integráció a Papnő Kapunál, mely bejárat az eredeti Szent Szigetre.

 

Április 27. Edfu Temploma, a hajón EGY ERŐ tanítás

 

Edfu a Szent Házasság Temploma, ahol sor került Hathor és Hórusz Szépséges Ölelésére. Ezen az úton követjük őket a csakrákat tisztító női és férfi út termein keresztül.

 

 

Április 28. Al Kab Temploma, hajón EGY ERŐ tanítás

 

Al Kab Hathornak és Nekbethnek szentelt Templomát III. Amenhotep és Tiye Királynő építette, itt lépett a földi síkra Akhenaten. III. Amenhotep és Tiye Királynő hosszú idő után az első pár Kemetben, akik a párosságukban élik azt az EGY ERŐ-t, melyben egyenlően terem a Férfi és a Nő.

 

 

Április 29. Karnak Temploma, repülés Kairóba, utazás Marsa Matrouhba

 

Karnak az Amun Papság egykori székhelye, sok ERŐvel való visszaélés indult el innen, de a Templom-Komplexum rengeteg tiszta ponttal rendelkezik. Egyike ezeknek Sekhmet Szentélye, ahol visszahangoljuk az ERŐnek a Szívből való működtetését.

 

 

Április 30. Utazás Siwaba, Sóbánya tavak, vacsora a régi városrészben

 

 

 

A reggelt Marsa Matrouhban kezdjük, a Lemúria tengerparton, ahonnan egykor elindultak Egyiptom leendő Királyai a sivatagi beavató úton.

Délután pedig már a sivatagi út fáradalmait mossuk le a Sóbánya tavak tisztító sós vizével.

 

Május 1. Szerelem Szertartások a Sivatagban, vacsora és éjszaka a Taziry Ecolodge Hotelben, Szufi szertartás

 

Május elseje a Szerelem Ünnepe az Évkörön, a Szerelem energiáját hívjuk az Elemeknek (Levegő, Víz, Tűz) a Nagy Homoktengerben megjelenő természeti szentélyeivel való kapcsolódáson keresztül. Ezt a mély utat koronázza meg az esti Szufi Szertartás a Csillagok alatt.

 

 

Május 2. Délelőtti meditáció az Ecolodgeban, a Fehér Hegynél, délután Kleopátra fürdője, Orákulum Templom

 

 

A reggeli meditációval tovább utazunk az Elemek beavató erejében, ezúttal a Föld elemmel kapcsolódunk.

Délután Kleopátra Fürdőjénél hangolódunk az Orákulum Templomába való belépésre. Napnyugtával pedig sor kerül az Ötödik Elemmel, a SZER-Elemmel való beavatódásra az Orákulum Templomában, Egyiptom Királyainak egykori beavató helyén. Az Orákulum templomában is pirvát engedéllyel leszünk jelen, vagyis csak a csoportunk lesz a templomban 2 órán keresztül.

 

Május 3.  Kora reggel utazás az Északi Partra

 

Május 4. Lemúriai tengerpart

 

 

Május 5. Utazás Alexandrián keresztül Kairóba, szállás a repülőtéren

 

Felkeressük Ízisz & Ozirisz Templomát, mely iránytű a Felemelkedés Tervéhez, illetve Alexandriában az új könyvtárat (amennyiben a körülmények engedik belülről is), illetve a Régi Könyvtár maradványait.

 

Május 6. Hazarepülés

 

 

Részvételi díj:

 

2700EUR/fő kétágyas szobában minimum 20 fő utas esetén

Egyágyas felár: 790EUR/person

 

EARLY BIRD Kedvezmény!

 

A részvételi díj 2600EUR/fő (kétágyas szobában), amennyiben jelentkezésed és az előleg befizetése megtörténik december 15-ig

 

A núbiai Faluban az új rész falurészben való szállás felára: 60EUR/fő 3 éjszakára kétágyas szobában

 

Az ár tartalmazza:

1 éjszaka Kairóban a Mena House Hotelben, 3 éjszaka a Núbiai Faluban, 3 éjszaka a dahabeyan, 1 éjszaka Marsa Matruhban 5csillagos szállodában, 2 éjszaka Siwaban a Shali Lodgeban, 1 éjszaka Siwaban a Taziry Ecolodge Hotelben, 2 éjszaka az Északi Parton 5csillagos szállodában, 1 éjszaka reptéri szállodában, reggeli és vacsora (a sivatagban könnyű ebéd is, a dahabeyan ebéd és alkoholmentes italok is), transzferek, kirándulások a program szerint, belépőjegyek, Egyiptológus-idegenvezető, spirituális idegenvezetés, borravalók (hotelek, sofőrök, templom-őrök), privát idő a Szfinx tappancsai között, Ízisz Templomában és az Orákulum Templomban

 

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyet (nemzetközi és belföldi), az egyiptomi vízumot (25USD), a Covid tesztet, a további italokat és étkezéseket, személyes borravalót, a piramisok belső belépőjegyét, biztosítást

 

Ha hív az út, jelentkezni itt tudsz 2021. december 15-ig kedvezményesen!

 

Az üzenet tárgysorába, kérjük írd be: Egy Erő- Egyiptom

 

Várunk szeretettel!

 

Mónika, Béla, Kriszta és Karim

 

 

 

 

Send this to a friend