Felkészülés az Aranykorra

 

hétvégi elvonulás Bölcskén, a Szent András kastélyban

 * 

2020. augusztus 14-15-16.

 

Balogh Bélával és Arató Mónikával

 

 

Még nagyon az elején vagyunk ugyan, de az új korszak, a Vízöntő korszak már elkezdődött. A Vízöntő kor elhozza a felemelkedés lehetőségét az emberiség számára, amely számos ajándékot, és ezzel együtt néhány kihívást is tartogat.

Bár az előttünk álló több ezer év soknak tűnhet, az alapokat most van lehetőségünk lerakni. Két hatalmas erő feszül most egymásnak. A lehúzó, negatív, félelmet és szorongást keltő, újabb és újabb világvégét jósló erő megkísérli az emberiséget továbbra is tudatlanságban és szolgasorban tartani.  Az új korszakban felerősödik a Fény és a Szeretet ereje, amely nem a külvilágot, hanem az ember belső világát fogja megváltoztatni. Az igazi lehetőség a változásra, és egyben az Aranykor megalapozására nem külső, hanem belső, lelki munka eredménye.

Az Aranykor – annak teljes szépségében és boldogságában – csak akkor válhat az egész bolygót átölelő valósággá, amikor az emberek nagy többségének a szívében, gondolkodás- és viselkedésmódjában már valóra vált. Ezért egyéni szinten nagyon sokat tudunk tenni. Ha megalapozod a belső változásodat, nemcsak a saját életed kezd el emelkedni, hanem a családodé, gyermekeidé is. Ez igazi, sorsfordító lehetőség! Ha ezt sokan megteszik, az elvezet az emberiség felemelkedéséhez. Erre a nagyszerű munkára hívunk benneteket, mozgással, meditációval, zenével, örömmel és Szeretettel.     

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Az elvonulás vezetői:

 

Balogh Béla * író, spirituális tanító, hídmérnök

Balogh Béla vagyok, műszaki, mérnöki háttérrel ugyan, de a spirituális világhoz értően és érthetően közelítő. Tudom, hogy az Aranykor megteremtéséhez úgy tudok hozzájárulni, hogy azt előbb saját magamban, majd közvetlen környezetemben is igyekszem létre hozni. 

Ennek mára már látható elemei vannak, nem utolsó sorban az Álomvölgy Meditációs Központ épülete, és annak kialakulóban lévő környezete. Ez persze még csak a kezdet. Az egyik cél az, hogy ezen területen egy összetartó, egymást segítő közösség tudjon kialakulni, akik számára fontos a tiszta levegő, a tiszta víz, valamint a bio zöldség és gyümölcs. Az Aranykort nem várni kell, hanem létrehozni.

  

Arató Mónika * kundalini jóga instruktor, spirituális tanító, író

15 éve, amióta spirituális úton járok, és naponta meditálok, tanítok, ösztönösen is arra vitt az utam, hogy önmagamat minél jobban megtisztítsam, emeljem. A kundalini jóga gyakorlása és tanításai pedig megadták az alapelveket is, hogy hogyan készítsem fel magamat, és másokat a Vízöntő korra.

Örömmel teszem a feladatom, mert tudom, hogy a belső munka meghozza a gyümölcsét egyéni szinten, és elhozza a közösségben való, boldog együtt teremtést is, ami elvezet a valódi Aranykorhoz.

 

 

 

 Az elvonulás helyszíne:

 

Szent András Kastély, Bölcske

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A kastély és a kápolna a XIX. században épült klasszicista stílusban. A kastély mögött 1, 6 hektár területen a régi angolparkból megmaradt parkerdő nyújt sétára, pihenésre, elmélyedésre alkalmas területet a közvetlenül mellette lévő két tóval együtt.

 

Szállás:

 

 • Kétszintes vendégházban, a birtokon belül. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a résztvevők számára. 

 

 

 

 

 

 

 

 • A kastély szobáiban: 2 vagy 3 fős szobákban a kastély épületében.

 

 

 

 

 

 

 

 • Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd! Korlátozott számba lehetőség van erre is, egy kicsit magasabb részvételi díjért!
 

 

Az együttlétek, kundalini jóga, előadások, és beszélgetések tere:

 

A kastély erre a célra használható termében, és a kastély parkjában.

 

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés a kastély éttermében.

Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

 

A kastély honlapja: www.szentandraskastely.hu

 

Az elvonulás programja:

 

1.nap

 

Érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 14:30- kor kezdődik.

 • Bemutatkozás, egymás megismerése, csoportenergia megteremtése.
 • Béla témafelvezető előadása az Aranykorról: Milyen volt? Milyen lesz?
 • A szándékunk definiálása, és annak megerősítése kundalini jógával.
 • 19:00. Vacsora
 • Gyertyafényes zenés ellazító meditáció

 

2. nap

 

 • 8:00- 9:00. Reggeli napindító jóga
 • 9:00- 11:30 Reggeli és pihenés, wellness
 • 11:30- tól 13:00-ig A kundalini jóga tanításai az Aranykorról Mónikával
 • 14:00. Ebéd és pihenés és wellness
 • 17:00-től: Test, szellem és lélek felkészítése az Aranykorra, és meditáció Bélával
 • 19:00- vacsora
 • Esti gyertyafényes szív- és tudat tágító meditáció.

 

3.nap

 

 • 8:00- 9:00. reggeli napindító kundalini jóga
 • 9:00.-tól reggeli és pihenés
 • 10:30. A belső Aranykor megteremtése a mindennapi gyakorlatban. Tanítás és meditáció Bélával
 • 13-tól ebéd
 • 14:15- től zárókör
 • Összepakolás és hazaindulás 16 óra körül.

 

Az elvonulás részvételi díja/fő:

 

A részvételi díj tartalmazza a szállást, étkezést és minden programot!

 

 • Vendégházban, 2 ágyas szobában a teljes program díja: 59 000 Ft/fő. A jelentkezéskor kérünk befizetni 29 000 Ft-ot, a többit a helyszínen, a program kezdetekor.
 • Kastélyban, 2 ágyas szobában a teljes program díja: 69 000 Ft/fő. A jelentkezéskor kérünk befizetni 39 000 Ft- ot, a többit a helyszínen, a program kezdetekor.

 

 

Ha egyedül szeretnél aludni, vagy a vendégházban, vagy a kastélyban, kérjük, jelentkezésedkor jelezd számunkra, és küldjük válasz e-mailben a részvételi díjat.

 

 

Ha hív a program, jelentkezésedet jelezd itt!

 

Az e-mail tárgysorába kérjük, írd be: Aranykor

 

Jelentkezés után kérjük, fizesd be a részvételi díj első részletét a következő bankszámla számra:

 

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

 

Szeretettel várunk,

 

Mónika és Béla

Send this to a friend