„Ó én Önvalóm, ó én Létezésem, ó én Fényem, ó én Isteniségem! Add meg nekem az egységet mindazzal a tettel és reakcióval, amin keresztül megyek. Add meg nekem a ma bánatától felszabadult holnapot. Add meg a tudatosságot, amely vezet az életem ösvényén a Te céljaid beteljesítéséért. Hadd kapjam meg az életet úgy, mint egy isteni ajándékot. Hadd legyen meg a tudatosságom, hogy az ajándékot vissza tudjam adni a Teremtő minden teremtménye felé, minden teremtő cél érdekében. Hadd uralkodjon az elmémen béke. Hadd tapasztaljuk, ahogyan a Fölbolygó kedvét leli a békében. Az emberiség hadd éljen szeretetben a jövőben, mindörökké. Hadd emelkedjünk a szeretetünkben, és az odaadásunkban, hogy megtaláljuk a szépséget, a nagylelkűséget és a boldogságot a saját kegyelmünkben. Sat Nam.” 
Yogi Bhajan 1992. június 22.

 

A jóga egységet, egyesülést jelent. Ez a végtelen megtapasztalása a véges formánkban. A kundalini jóga egy tudomány, amely segítségével a valónk megtapasztalhatja az Önvalót. Ez egy ösvény, amely befelé vezet, hogy megtaláljuk azt az áldást, a saját életünk megtapasztalásán keresztül, amely az emberi létezés lényege.

A lélek vágyódik a teremtés tapasztalására az emberi életen keresztül, és az ember vágyik arra, hogy eggyé váljon a Végtelennel. Ez a való és az Önvaló egyesülése, amelyet keresünk, és érdekes módon ez tesz minket valóban emberré.

 

* ÁLDÁS *

kundalini jóga elvonulás

a Szent András Kastélyban Bölcskén

2018. május 10- 13.

 

Egy hosszú hétvégére invitálunk 2018. május 10-13-ig a bölcskei Szent András Kastélyba. Az elvonuláson tanulunk a kundalini jóga örökérvényű tanításaiból, és kapcsolódunk a Guruk énekével, rezgéseivel és mantráival annak érdekében, hogy emeljük emberi létezésünket.

A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlítható, melynek oldalai egy egységes és hatékony rendszerben integrálják a jóga eszközeit, és módszereit.

Ebben az évben, melynek legfőbb tanítása saját isteni énünk megtapasztalása emberként, a kundalini jóga és a gurmukhi mantrák hatalmas segítséget nyújtanak a fejlődéshez.

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Helyszín: Szent András Kastély, Bölcske

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A kastély és a kápolna a XIX. században épült klasszicista stílusban. A kastély mögött 1, 6 hektár területen a régi angolparkból megmaradt parkerdő nyújt sétára, pihenésre, elmélyedésre alkalmas területet a közvetlenül mellette lévő két tóval együtt. A tó fürdésre is alkalmas azok számára , akik a természetes vizeket szeretik.

Szállás: A tizenhat fő befogadására alkalmas, kétszintes vendégház, a Szent András Kastély közelében, a birtokon belül helyezkedik el. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a résztvevők számára. A társalgóból és a földszinti szobákból közvetlenül érhető el a fedett terasz, ahol két nagy asztalnál akár tizenhat fő is helyet foglalhat. A ház mellett napozóágyak és kényelmes fotelek, székek állnak a pihenni vágyók rendelkezésére.

Honlap: www.szentandraskastely.hu

Étkezés: Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés a kastély éttermében.  

Jóga: A kastély erre a célra használható termében illetve a szabadban, a természetben.

A 4 napos elvonulás alatt a következő segítő energiákat vesszük magunkhoz:

• Kundalini jóga krijákat, meditációkat, légzőgyakorlatokat.
• Mantrákat, és mennyei kommunikációval kísért mantrákat.
• Vízöntő Sadhanat a második, harmadik, negyedik napon. Ez egy én-idő, amely során válaszokat találunk saját kihívásainkra, és töltekezhetünk a végtelen energiából, hogy megvalósíthassuk az álmainkat.
• Előadásokat, tanításokat a kundalini jóga tanításaiból, a Japji és a gurmukhi mantrák világából.
• Tibeti hangtálak és gongok felemelő, harmonizáló, tisztító rezgéseit.
• Finom, vegetáriánus, organikus ételekkel tápláljuk a testünket.
• Gyönyörű pihenőkörnyezettel kényeztetjük magunkat.

Az elvonulás tanára:

Arató Mónika (Simrat Kaur)Simrat Yoga World Kundalini Jóga

kundalini jóga instruktor, gyógyító, író

Hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Lélekfeladata az, hogy a jóga, meditáció és mantrák gyakorlásával, és tanításával minden lélegzetével a Végtelen tudatos érzékelésében legyen, őrizze a szívében, amint kegyelemben és bátran átsétál az életen, és erre emlékeztessen másokat is. A múlt évben Indiába, Amritsar- ba tett utazása még közelebb vitte a kundalini jóga, a szikh guruk és mantrák világához.

Vendégtanárunk:

Kelemen Krisztina (Bhagti Kaur)

hangterapeuta, a Gurbani szerelmese

Elkötelezett a szikh guruk tanításai, a Gurbani iránt. Indiában, a szikh guruk földjén és hagyományai alapján folytatja tanulmányait, hogy mindennapi gyakorlásában alkalmazza és továbbadja. Egyre mélyebbre merül a naad végtelen hangóceánjába és tisztelettel osztja meg tapasztalatait. Megismertet a naad jógával, bevezet a gurmukhi nyelv rejtelmeibe, beavat a guruk szavainak frekvenciaemelő hatásába, ezáltal támogatja a hangokon keresztüli kapcsolódás mélységeinek megtapasztalását.

Hangterapeutaként szívesen adja át a rezgések felemelő, harmonizáló, tisztító, gyógyító hatásait a hangszerein (gongok, tibeti hangtálak) keresztül is, mások testi-lelki-szellemi harmóniájának megőrzésének érdekében.

Az elvonulás részvételi díja: 69 000 Ft, ami tartalmazza a szállást, étkezést és minden programot.

 

Kedvezmény korai ébredőknek!

 

Ha jelentkezésedet 2018. április 18- ig jelzed, és befizeted egyösszegben a részvételi díjat, akkor az számodra 69 000 Ft helyett 64 000 Ft.

Részletfizetési kedvezmény: A részvételi díj összegét fizetheted részletekben is.

Március 31- ig: 20 000 Ft
Április 18- ig: 25 000 Ft
Az elvonulás kezdetekor: 24 000 Ft

Az elvonuláson résztvevők létszáma korlátozott. A jelentkezéseket a befizetés sorrendjében rögzítjük!

 

Ha hív a program, jelentkezésedet jelezd itt!

Az e-mail tárgysorába kérjük írd be: áldás

 

Szeretettel várunk!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!