“FELKÉSZÜLÉS AZ ARANYKORRA” ELVONULÁSOK

 

A test felkészítése a lélek és szellem emelkedésére

 

elvonulás Balog Bélával és Arató Mónikával

 

 2021. március 5-6-7

 

Álomvölgy Meditációs Központ

Piliscsaba

 

Sokan gondolják, hogy a spirituális fejlődéshez elég a rendszeres meditáció, és -tegyük fel- az egészséges táplálkozás.

Aki már megtett pár lépést ezen az úton, előbb-utóbb észre veszi,  hogy bizony a fizikai testtel is foglalkozni kell, mégpedig nem is keveset!

Gondold csak végig: A fizikai tested egy elektromágneses szerkezet, elektromos impulzusok vezérlik minden idegszáladat, és az agyad is folyamatosan „veszi” az adást, a neuronok között szintén elektromágneses kisülések és kapcsolatok cikáznak.

És akkor a tudatos spirituális fejlődés útjára lépsz… A tudatos spirituális fejlődés a tested számára eddig ismeretlen energiamennyiség és minőség áramlását indítja be. Ha kicsit is értesz a fizikához, azonnal felismered, hogy vékony és gyenge, esetleg szennyeződésekkel telített vezetékeken lehetetlen egyre nagyobb áramot átvezetni komoly következmények nélkül. Ez az idegrendszered esetében is így van. Ha mégis megpróbálod, az nem kis veszéllyel jár.

A testedet – és ezzel együtt az idegrendszeredet – csak fokozatosan szoktathatod hozzá a nagyobb energiamennyiség és tisztább energiaminőség áramlásához. Ha ezt nem teszed meg, a tested még gátja is lehet az emelkedésednek. 

Amennyiben valóban közelebb szeretnél kerülni az Univerzum titkaihoz és a Teremtő szeretetéhez, bizony fel kell készítened rá a testedet is, hogy a  spirituális fejlődéssel járó csodálatos energiaáramlást képes legyen befogadni.

 

Az elvonulást vezetik:

 

 
Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

 

14 éve meditálok és jógázok napi rendszerességgel. Ez  nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma egy szabad, másokat is inspiráló, alkotó életet élek. Sok olyan tanítást és gyakorlatot alkalmazok magam is, amelyek minden téren emelik az életemet, és szívesen megosztom mindazokkal, akik teljesebb és boldogabb életre vágynak. 13 éve tanítok, és erre az elvonulásra összegyűjtöm a legjavát azoknak a tanításoknak és módszereknek, amelyek nekem is segítenek egészségesen élni, fittnek, és fiatalnak maradni. 

 
Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

Meditációs múltam 30 évre tekint vissza, de leginkább A Végső valóság és A tudatalatti tízparancsolata c. könyveim váltak ismertté. Az elmúlt 7 évem intenzív „teremtő” munkával telt, melynek eredménye a Piliscsabán felépült Álomvölgy Meditációs Központ. A meditációs gyakorlataim során azt vettem észre, hogy időnként olyan minőségű és mennyiségű energia áramlik át rajtam, amit nehéz elviselni. Nem mondhatnám, hogy kellemetlen, de nem is egy kellemes érzés. Feszítő, kicsit nyugtalanító, folyamatosan apró mozdulatokra ösztönző érzés, amely egyszerűen annak tulajdonítható, hogy az idegpályák nehezen viselik el a nagyobb terhelést.  Nem sok kellett hozzá, hogy felismerjem: a  kiegyensúlyozott spirituális fejlődéshez a fizikai testet és az idegpályákat is erősíteni kell.  

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.  

 
Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

   

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

 

   

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

 

Szállás:

 

Elhelyezés fűtött, összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.   Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd!   

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.   Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Az elvonulás programja:

 

1. nap

 

Érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 15:00- kor kezdődik.

 • Bemutatkozás, egymás megismerése, csoportenergia megteremtése.
 • A szándékunk definiálása, és annak megerősítése jógával.
 • Mire van szükséged az emelkedéshez, test, lélek, szellem szinten? Energiatestek. Tisztítókúrák.
 • 19:00. Vacsora
 • Esti ellazító csoportprogram

 

2. nap

 

 • 8:00-9:00 reggeli napindító jóga
 • 9:00-10:00 reggeli és pihenés
 • 10:00-13:00  A spirituális emelkedés kihívásai. Hogyan erősítsd meg a tested?  Tanulás, egyéni és csoportmunka
 • 13:14:00 ebéd és pihenés
 • 14:00-16:45  Egészséges táplálkozás, táplálékkiegészítők, vitaminok.Mire van szüksége a testnek a jelenkorban? Tanulás, egyéni és csoportmunka
 • 16:45-18:00 pihenés és szünet
 • 18:00-19:00 Kundalini és yin jóga gyakorlás
 • 19:00-20:00 vacsora
 • 20:00-22:00 Esti gyertyafényes szív és tudattágító meditáció
 
3.nap

 

 • 8:00- 9:00. reggeli napindító jóga
 • 8:30.-tól reggeli és pihenés
 • 10:00.- Meditáció és mozgás
 • 13-tól ebéd
 • 14:15- től zárókör
 • Összepakolás és hazaindulás 16 óra körül.

 

Részvételi hozzájárulás:

 

59 000 Ft/ fő  

 
Fizetés:

 

Jelentkezéskor 30 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. 29 000 Ft-ot a program kezdetekor a helyszínen.  

 
A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Ha hív az elvonulás, jelentkezz itt!

 

Jelentkezem az elvonulársa!

 

 

Szeretettel várunk!      

Send this to a friend