A szépség relatív, viszonylagos a mai kor divathullámai szerint. Olyan kultúrában élünk, amely folyamatosan nyomás alá helyez minket, hogy megfeleljünk bizonyos, a társadalom által generált szépség és fiatalság sztenderdeknek, elvárásoknak. Egyrészt ezek az elvárások minden valóságalapot nélkülöznek, hiszen gyakran topmodellek photoshop-pal módosított képein alapszanak, de ennél sokkal fontosabb, hogy nem autentikusak. 

A szépség általános felfogása semmikép nem azt szolgálja, hogy igaz önmagad légy, pedig ezért születtél a Földre. Nem szolgálja, hogy egészséges életet élj, sőt akár egészségkárosító is lehet, főleg, ha úgy érzed, hogy versenybe kell szállnod, hogy szép, fiatal és kívánatos maradj. Hála, hogy egyre több az ébredő, szabad nők, aki saját belsőhangjára hallgatva határozza meg önmagát.

Ha megismered önmagad, és megtalálod azokat a dolgokat, stílusokat, amelyekkel kellemesen érzed magad, és amelyekkel önmagad maradsz, sőt, kiemeled a számodra fontos tulajdonságaidat, akkor sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, és ragyogni fogsz.

A megismerésben és önmagunk feltérképezésében a kundalini jóga nagy segítséget nyújt, mert közelebb kerülünk a saját energetikai rendszerünk felépítésének megértéséhez is. Olyan életvezetési tudást és gyakorlatokat ad, amelyekkel szépek és fiatalok maradhatunk, úgy, hogy igaz önvalónk kivetüléseivé válunk a fizikai síkon.

 

Július 7- én kedden újra indul a 

 

A szépség és fiatalság forrása

 

*

 

6 alkalmas kundalini jóga online kurzus

 

FONTOS! A leckéket e-mailben kapod meg, és akkor foglalkozol velük, amikor van rád időd és alkalmad. Elmentheted őket, és akkor dolgozol velük, amikor szeretnél!

 

„A fizikai test az a templom, melyben a többi kilenc, finomenergetikai test működik. Lehetőséget nyújt az az életöröm befogadására, az áldozathozatalra, a szakrális életre, az élet összes területének kiegyensúlyozására.”
Yogi Bhajan

 

Mit küldünk neked, ha részt veszel a kurzuson?

• Tudásanyagot, amely segít a mindennapokban élni és tapasztalni a nagyszerűségedet.
• Egy kundalini jóga kriját, ami segítségével belső és külső harmóniát és egyensúlyt teremthetsz
• Egy kundalini meditációt, amely segítségével megidézheted és befogadhatod mindazt a jót, ami rád vár
• Egy meditációt, amely védelemmel és intuícióval ajándékoz meg, kiegyensúlyozza a csakráidat, és a segítségével csodálatosan jól érezheted magad.

 

Információk a kurzuson való részvételhez:

 

A kurzus 2020. július 7 én indul!

 

Részvételi díj: 15 000 Ft.

 

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 

• 6 leckét, amelyet e- mailben kapsz meg (minden héten kettőt, kedden és csütörtökön) és akkor foglalkozol velük, amikor időd engedi.

• 3 videófelvételt, amelyek segítségével velem együtt gyakorolhatsz!

• és két e-mailes tanácsadást, ha kérdésed van.

 

A programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz!

 

Jelentkezéshez kattints ide, és az üzenet tárgysorába kérünk, írd be: szépség

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

Szeretettel várlak!

 

 

Send this to a friend