Ezt a 8 alkalmas programot már kétszer tanítottam az elmúlt három évben, és mindannyiunknak sokat adott, és emelte az életünket, akik részt vettünk a folyamatban.

A program hatására is- nagyon sokat változtam, fejlődtem, és most már nem amatőrnek érzem magam. Kezdem az életem művészének tapasztalni önmagam, és ez nagyon- nagyon jó érzés.

A kiválóság annak felfedezése, hogy kik vagyunk, és a bátorság megléte, hogy manifesztáljuk azt. A kiválóság mindannyiunk számára lehetséges, mert ez egy minden emberben benne rejlő alap képesség. A kiválóság egy attitűd, hogy az idő és a tér állandó nyomásának kényszere fölé emelkedjünk. Így az elme képes ráhangolódni a lélek frekvenciájára. Amíg el nem érjük ezt az állapotot, addig inkább a túlélésre játszunk, ahelyett, hogy fellendülne és virágozna az életünk.

Az elme a benne rejlő polaritással dolgozik: fekete vagy fehér, félelem, vagy szeretet, – és a polaritás játéka teljesen lefoglalja az elme figyelmét. Ezért a polaritás két véglete válik számunkra kivitelezhető valósággá, és nem vesszük számításba a lehetőségek végtelenségét. Legyen szó egy tudatalatti félelemről, egy tudatos fantáziáról, egy fenyegető gondolatról, vagy az inspiráció robbanásáról, az elme hozzákapcsolódik a gondolathoz, majd kiszínezi, és az elme hitrendszere alapján megváltoztatja annak eredeti esszenciáját. Így jön létre az a valóság, amiben az elme hisz.

Az elme nem tudja, hogy mi a valóság és mi nem, szükség van rá, hogy a tudatosságunk vezesse. Az Életnek szüksége van a részvételünkre, és az elménknek szüksége van arra, hogy tudatos megfigyelésünk alatt tartsuk, így leszünk képesek az önvalónk és a valóság felé haladni.

Ha nincs egy szelíd megértésünk önmagunkról, akkor küzdünk, és szenvedünk valamitől, amivel úgy érezzük, nem tudunk mit tenni, és ez nem szolgálja az igaz célunkat és küldetésünket. Valaki más életét éljük, azt mutatva, hogy boldogok vagyunk. Ez olyan, mintha reggel felébrednénk, mint egy fáradt, sebzett harcos, aki felismeri, hogy rossz csatában harcolt. A java időnkben egy álszenteskedő játszmát játszunk. Azt mondjuk, hogy akarunk valamit, de belül tudjuk, hogy valójában nem is akarjuk. Így természetesen, ez a valami nem történik meg, így hát engedélyt adunk magunknak, hogy továbbra is panaszkodjunk, és úgy érezzük, hogy áldozatok vagyunk – egyszerűen arra a maró érzésre törekszünk, hogy valami hiányzik. A jóga azonban fokozatosan elvezet minket ahhoz, hogy felismerjük, kik vagyunk, és segít, hogy eldöntsük, hogyan növekedjünk, és változzunk. Így ki tudunk terjedni, és több szinten is képesek vagyunk teremteni.

Yogi Bhajan 8 elem a kiválósághoz tanítása összefüggővé, tisztává, és hatékonnyá tesz. Lépésről lépésre elmozdulunk attól, ami ismert és megszokott az ismeretlen felé. Így az ismeretlen részünk ismertté válik.

Amikor a fizikai, pszichológiai és energetikai paraméterek mind azt mondják, hogy lehetetlen előre haladnunk, és fejlődjünk, akkor megérkeztünk ahhoz a határhoz, aminek ismerjük önmagunkat. De amikor elkezdünk a határokon túlra lépni, a kiválóság megjelenik.

Ebben a témában fogunk tanulni és fejlődni 2018. október 30- tól kezdve, 8 héten keresztül, minden kedden 18:00- 19:30- ig.

 

A KIVÁLÓSÁG 8 ELEME

 

a siker művészete Yogi Bhajan tanításai alapján

 

kundalini jóga tanfolyamon.

A 8 találkozás alkalmával megismerjük a kiválóságra és  sikerre vonatkozó tanításokat, majd egy gyönyörű kundalini jóga kriját gyakorlunk, ami feltárja rejtett értékeinket, és segít elhozni a várt sikert. Rövid relaxáció után a kiválóság 8 eleméhez kapcsolódóan meditálunk. A heti tanításokat, a kriját és a meditációt minden találkozás után e- mailben megkapod.

A csoport a férőhelyek erejéig nyitott, bár most tényleg azt ajánlom, légy ott minden órán. Megéri!

A témák

  1. Vízió- lásd a célodat, és tartsd a tudatosságodban
  2. Bátorság- próbáld meg és tarts ki
  3. Határozottság- csináld végig
  4. Megadás- tudd, hogy ki a cselekvő
  5. Tudás- alapozd meg
  6. Ima- tápláld
  7. Kegyelem- vezessen téged
  8. Szándék és eltökéltség- érd el, amit szeretnél

 

Helyszín:

Kedd: Budapest, 13. ker. Hollán Ernő utca 8. 1. emelet 2. , BefogadóTér Budapest

Időpont: Október 30. keddtől, minden kedden, 18:00-19:30- ig

 

Részvételi hozzájárulás: 

Egyszeri alkalom:  2 500 Ft.

A 8 alkalmas bérlet ára:  17 900 Ft, mellyel a helyedet is biztosan fenntartod  a 8 hétben.

A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába kérlek, írd be: kiválóság

 

Kérlek, ügyelj arra, hogy helyesen ad meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönöm!

 

Ha minden órán szeretnél ott lenni, akkor biztosítsd a helyedet bérletvásárlással!

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika

K & H bank

10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, és értesítünk a részvételhez szükséges tudnivalókról.

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!