Ezt a 8 alkalmas programot már háromszor tanítottam az elmúlt három évben, így már hagyománynak számít. Mindannyiunknak sokat adott, és emelte az életünket, akik részt vettünk a folyamatban.

A kiválóság annak felfedezése, hogy kik vagyunk, és a bátorság megléte, hogy manifesztáljuk azt. A kiválóság mindannyiunk számára lehetséges, mert ez egy minden emberben benne rejlő alap képesség. A kiválóság egy attitűd, hogy az idő és a tér állandó nyomásának kényszere fölé emelkedjünk. Így az elme képes ráhangolódni a lélek frekvenciájára. Amíg el nem érjük ezt az állapotot, addig inkább a túlélésre játszunk, ahelyett, hogy fellendülne és virágozna az életünk.

Az elme a benne rejlő polaritással dolgozik: fekete vagy fehér, félelem, vagy szeretet, – és a polaritás játéka teljesen lefoglalja az elme figyelmét. Ezért a polaritás két véglete válik számunkra kivitelezhető valósággá, és nem vesszük számításba a lehetőségek végtelenségét. Legyen szó egy tudatalatti félelemről, egy tudatos fantáziáról, egy fenyegető gondolatról, vagy az inspiráció robbanásáról, az elme hozzákapcsolódik a gondolathoz, majd kiszínezi, és az elme hitrendszere alapján megváltoztatja annak eredeti esszenciáját. Így jön létre az a valóság, amiben az elme hisz.

Az elme nem tudja, hogy mi a valóság és mi nem, szükség van rá, hogy a tudatosságunk vezesse. Az Életnek szüksége van a részvételünkre, és az elménknek szüksége van arra, hogy tudatos megfigyelésünk alatt tartsuk, így leszünk képesek az önvalónk és a valóság felé haladni.

Ha nincs egy szelíd megértésünk önmagunkról, akkor küzdünk, és szenvedünk valamitől, amivel úgy érezzük, nem tudunk mit tenni, és ez nem szolgálja az igaz célunkat és küldetésünket. Valaki más életét éljük, azt mutatva, hogy boldogok vagyunk. Ez olyan, mintha reggel felébrednénk, mint egy fáradt, sebzett harcos, aki felismeri, hogy rossz csatában harcolt. A java időnkben egy álszenteskedő játszmát játszunk. Azt mondjuk, hogy akarunk valamit, de belül tudjuk, hogy valójában nem is akarjuk. Így természetesen, ez a valami nem történik meg, így hát engedélyt adunk magunknak, hogy továbbra is panaszkodjunk, és úgy érezzük, hogy áldozatok vagyunk – egyszerűen arra a maró érzésre törekszünk, hogy valami hiányzik. A jóga azonban fokozatosan elvezet minket ahhoz, hogy felismerjük, kik vagyunk, és segít, hogy eldöntsük, hogyan növekedjünk, és változzunk. Így ki tudunk terjedni, és több szinten is képesek vagyunk teremteni.

Yogi Bhajan 8 elem a kiválósághoz tanítása összefüggővé, tisztává, és hatékonnyá tesz. Lépésről lépésre elmozdulunk attól, ami ismert és megszokott az ismeretlen felé. Így az ismeretlen részünk ismertté válik.

Amikor a fizikai, pszichológiai és energetikai paraméterek mind azt mondják, hogy lehetetlen előre haladnunk, és fejlődjünk, akkor megérkeztünk ahhoz a határhoz, aminek ismerjük önmagunkat. De amikor elkezdünk a határokon túlra lépni, a kiválóság megjelenik.

Ebben a témában fogunk tanulni és fejlődni 2020. január 14- től kezdve, 8 héten keresztül, minden kedden 18:00- 19:30- ig.

 

A KIVÁLÓSÁG 8 ELEME

 

a siker művészete Yogi Bhajan tanításai alapján

 

kundalini jóga tanfolyamon.

 

 

A 8 találkozás alkalmával megismerjük a kiválóságra és  sikerre vonatkozó tanításokat, majd egy gyönyörű kundalini jóga kriját gyakorlunk, ami feltárja rejtett értékeinket, és segít elhozni a várt sikert. Rövid relaxáció után a kiválóság 8 eleméhez kapcsolódóan meditálunk. A heti tanításokat, a kriját és a meditációt minden találkozás után e- mailben megkapod.

 

A csoport a férőhelyek erejéig nyitott, bár most tényleg azt ajánlom, légy ott minden órán. Megéri!

 

A témák

 

 1. Vízió- lásd a célodat, és tartsd a tudatosságodban
 2. Bátorság- próbáld meg és tarts ki
 3. Határozottság- csináld végig
 4. Megadás- tudd, hogy ki a cselekvő
 5. Tudás- alapozd meg
 6. Ima- tápláld
 7. Kegyelem- vezessen téged
 8. Szándék és eltökéltség- érd el, amit szeretnél
 

A program 4 jógaórából áll, 4 héten át. A órák 1,5 óra időtartamúak.

 

A pontos időpontok, minden alkalommal kedden, 18 órai kezdettel:

 

 1. január 14.
 2. január 21.
 3. január 28.
 4. február 4.
 5. február 11.
 6. február 18.
 7. február 25.
 8. március 3. 

 

Helyszín: 

 

Budapest, 12. kerület, Alkotás út 13. * Alexander Yoga * Jógastúdió és Életmód központ

 

Mi történik, ha kimaradsz egy-egy órából?

 

Az órák önmagukban egy teljes egységet alkotnak. Bármelyiken veszel is részt, az pozitív hatással van az életedre. A teljes folyamatban való részvétel célja, hogy megalkothasd a saját életed teljességét. A mi célunk az, hogy a csoport elkötelezett emberekkel induljon, akik végig a csoport részét alkotják. Így támogatjuk egymást a teremtésben. 

 

A kundalini jóga eszközei közt megtalálhatóak:

 

 • a pranajámák (légzésszabályozó gyakorlatok)
 • az ászanák (testhelyzetek),
 • a mudrák ( kéztartások),
 • a bandhák (testzárak),
 • a relaxáció
 • meditációk,
 • és a mantrák.

 

A kundalini jóga órák 1,5 órásak, és részei a következők:

 

 • rövid bemelegítés
 • krija
 • relaxáció
 • meditáció; mantra meditáció

A programot kezdőknek, újrakezdőknek, és haladóknak is ajánljuk.

Javasoljuk, hogy a program minden óráján vegyél részt, de ha ez nem megoldható, az egyes órákhoz is csatlakozhatsz, amennyiben még van férőhely.

A program semmilyen előképzettséget nem igényel!

Összesen 15 résztvevőt tudunk fogadni a teremben, csoportonként. A helyedet bérletvásárlással biztosíthatod!

 

Részvételi hozzájárulás:

 

Az órák részvételi díja: 2 800 Ft/alkalom

Bérletvásárlás esetén: 20 000 Ft a nyolc alkalom, ami több, mint 10% kedvezményt tartalmaz.

 

A programra itt tudsz jelentkezni! A tárgysorba kérünk, írd be: kiválóság

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a bérlet díját a következő bankszámla számra:

 

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend