Az életünk tapasztalásai afelé visznek, hogy kialakítsunk egy egyedi értékrendet. Értékek olyan tárát jelenti ez, amelyek önazonosak, amelyek lelkesítenek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a rájuk való fókuszálás, és a megteremtésük, megélésük szándéka elvezet minket ahhoz az élethez, amelyet élni szeretnénk.

Mikor éppen kihívások előtt állunk, megpróbáltatásokat kapunk, akkor a választásunk, hogy hogyan megyünk tovább, egyben egy újabb lépéssel való elköteleződés azon értékek felé, amit választunk. Lehet, hogy csak próba elé állítanak ilyenkor, lehet, hogy az értékek átrendezik a fizikai valóságot, hogy az értékeinkhez méltó emberek és körülmények érkezhessenek meg.

A stresszhelyzetek, traumák, krízisek, de gyakran csupán a mindennapi élet áramlása erősen megterheli az idegrendszert, a koncentrációs képességet, feszültté, bizonytalanná tesz.

 

Ami ezekben a helyzetekben megtart, az a hit. Hit az értékeidben, hit önmagadban, hit az Univerzum rendező erejében.

 

Hit Yogi Bhajan öt szútrájában:

  1. Ismerd fel önmagad a másikban.
  2. Minden blokk áthatolható.
  3. Amikor rajtad a sor, indulj, és a nyomás megszűnik.
  4. Részvéttel érts meg mindent, különben félreérted a kort.
  5. Vedd át a kozmikus rezgést, és a világegyetem utat nyit neked.

 

A hitet nevezhetjük a szív bátorságának is, és ön-MAG-ad szeretetének is.

 

A hit megerősítése

 

4 alkalmas online kurzus indul

 

2019. október 10- én

 

A 4 alkalmas online kurzus során heti egy leckével segítünk a hited megerősítésében, a szándékaid fenntartásában, abban, hogy szeresd és becsüld magad, és tisztelt az utadat.

 

Amit küldünk számodra a 4 hét alatt:

  • 4 tudásanyagot
  • 2 videófelvételt: 1 kriját és 1 meditációt, amelyek segítségével velem gyakorolhatsz, így a legnehezebb pillanatokban sem vagy egyedül.
  • Olyan gyakorlatokat és tudást is kapsz, amivel megerősítheted és fejlesztheted a középpontodat, ezzel az önbizalmadat, a szándékaid erejét, a kommunikációdat, és hitedet.
  • Megerősítéseket, imákat, recepteket rendszeres napi rutinokra, amelyek működnek, és segítenek, hogy kitörj a blokkjaidból, és fenntartsd a tudatosságodat.
  • E- mailen keresztüli támogatást, ami 3 kérdezési lehetőséget jelent.

 

További információk:

 

Az online program indulási időpontja: 2019. október 10. 

A kurzuson való részvétel nem igényel semmilyen tudást vagy előképzettséget. A tudásanyagot heti rendszerességgel küldjük, és akkor foglalkozhatsz vele, amikor időd van rá.

Részvételi díj: 11 000 Ft/fő

 

Jelentkezni itt tudsz! Az e-mail tárgysorába írd be kérlek: HIT

 

Az üzenet beállításainál add meg az olvasási visszaigazolás kérését, hogy lásd, biztosan megkaptam- e az üzenetedet.

A jelentkezést rövid időn belül visszaigazoljuk. Ha nem kapsz visszaigazolást, akkor valószínűleg mi sem kaptuk meg az üzeneted. Kérjük, ebben az esetben jelentkezz újra!

 

Jelentkezés után kérjük fizesd be a részvételi díjat a következő bankszámla számra:

Arató Mónika
K & H bank
10403394- 50526880- 70491001

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet! A befizetést visszaigazoljuk számodra, majd értesítünk az induláshoz szükséges tudnivalókról.

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur (Arató Mónika)

 

Send this to a friend