Ki lehetnél? Mi teremthetnél? Amit teremtettél be tudnád-e fogadni?

 Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelés

A végtelen rugalmasságod helyreállítása azt szolgálja, hogy könnyebben teremthesd az életed, és a rezgésed is meglehessen a befogadásához. Ez feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk, és az energiarendszerünk magára vesz, mint normális emberi öregedési folyamatot ezen a bolygón. A kezelés megteremti a lényünk rugalmasságát, ugyanúgy, mint a testünkét.Ismerjük magunkat, mint bioenergiával működő lényeket. Ez az elektromos vibrációnk. Amikor azonban a testet, értelmünket, lelkünket valamilyen trauma vagy sokk éri, akkor ez a bioáram rövidzárlatot produkálhat, a trauma nagyságától, mélységétől függően. Amit aztán a test nem csupán feljegyez, hanem be is rögzít. Így keletkeznek a testünkben, pszichénkben elektromos szakadások, dugók, ahonnan nem áramlik, vagy csak összeszűkülve folydogál tovább a csapdába esett életerő energiánk.

Az akusztikus rezgésharmonizáció feloldja a zárványainkat, csapdába esett szakaszainkat, lelki megrázkódtatásainkat. Majd kiterjeszti a testet eredendő vibrációjára. Ez az akusztikus vibráció nem lineáris, hanem hullámszerű és egyre táguló, térbe lépő. Fokozatosan felszámolódnak a félelmek, akadályok. Szelíden terjed, mint ahogyan a vízbe dobott kavics körhullámai.

A rezgésharmonizáció egy nyugodtabb és átfogóbb kiterjedést enged számodra, körkörösen, bármely irányba. Így nem maradnak rejtve előled információk, lehetőségek a változásaiddal, változtatásaiddal való összekapcsolódásra.

Térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögződött, lefagyott állapotok helyett. Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának észlelése, visszaállítása, és ismételt használatba vétele. Ennek hatására terjednek ki a lehetőségeid határai, és épülnek le nehézségeid falai. Akusztikus lényként hamarabb funkcionálhatsz éber tudatosan, mint kontrollból. A kontroll mindig egy csomó energiádat veszi igénybe, míg az éber tudatosságra váltott akusztikus funkcionálásod egyre inkább élvezni tudja az életet, azáltal, hogy éppen akkor reagál, amikor számára megfelelő a helyzet. Ez egyben elégedettséget, és egyre stabilabb kiegyensúlyozottságot teremt a testedben, tudatodban.

Mind a két energia teremtő energiáink áramlását segíti elő, hogy végre harmóniában lehessünk önmagunkban – mint a szinusz hullámok rendeződése. A teremtéseink, amiket kiküldünk, hozzánk találjanak, minket találjanak meg. Ahhoz, hogy teremts, először magadban fontos megtapasztalni ezt a rezgést, hogy aztán vonzd hozzá a többit.

Közben pedig megnézzük, hol vagy elakadva a teremtőlehetőségeidben, bármilyen életterületen jelentkezzen is, és erre tisztítunk és oldunk.

A kezelés ideje kb. 1,5 óra. Hozzájárulás: 10 000Ft

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Access Body2Lehetőség van arra is, hogy Végtelen rugalmasság helyreállítása és rezgésharmonizáció és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2,5 óra.

Jelentkezi itt tudsz, a tárgymezőbe írd be kérlek: Rugalmasság és Bars

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend