Ki lennél a múltad, a problémáid, és a sztorijaid nélkül? Hogyan tudod ezt megváltoztatni? Az egyik „teszt” terület az életünkben, ahol a legnagyobb fájdalmakat és csalódásokat élhetjük át, és a legtöbb traumát zsebelhetjük be, az a párkapcsolat és szexualitás. Mi lenne, ha mindezt másképp, tudatosabban élnéd meg? Mi lenne, ha mindazt, ami eddig történt, törölhetnéd az energiarendszeredből, és megérkezhetnél egy boldogabb létállapotba? Mi lenne, ha nem gyártanád újra és újra ugyanazokat a problémákat?

Ahhoz, hogy ne mindig hasonló fájdalmakhoz, és csalódásokhoz érkezz vissza, meg kell szabadulnod azoktól az automatizmusoktól, amelyek a kommunikációdat, a reakcióidat, és a teremtésedet működtetik! Szeretnéd, ha az Édesanyádtól bevésődött mintázatok, amelyek nem pozitív hozzájárulásai az életednek, többé már nem hatnának rád? Szeretnéd letenni az összes karmikus kötődésedet, amelyek nem segítenek a jelenlegi életedben?

Hajlandó vagy-e feloldani a programozást, ami visszatart a változástól? Mi lenne, ha végre örömteli érzékiségedet és szexualitásodat élhetnéd meg a testedben és az életedben? Mi lenne, ha hajlandó lennél az a varázslat lenni, aki valójában vagy, és ennek engednél teret a kapcsolataidban?

A szex és (pár) kapcsolat automata válaszadó rendszereinek törlése és megsemmisítése

Access Body® kezelés

A kezelés során megnyitjuk a testedet a gyógyító energia befogadásának néhány Access Bars pont futtatásával, majd tisztítjuk és oldjuk a testben lévő blokkokat, és eltöröljük a tudatalatti által működtetett automata válaszadó rendszereket. A kezelés során a test teljes energetikai rendszer felszabadul.

Ha szeretnéd visszakapni az irányítást a saját életedben, akkor szeretettel ajánlom A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése Access Body kezelést.

A kezelés ideje kb. 1,5 óra. Hozzájárulás: 10 000Ft

Minden kezelésnél nagyon fontos hangsúlyozni, hogy amit sikerül a testből kitisztítanunk, az már nem jön vissza többet, mert minden kezelés végén van egy lezárás és újraindítás a testek szerkezetváltásával.

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Lehetőség van arra is, hogy A szex és (pár) kapcsolati automata rendszerek törlése és megsemmisítése kezelést és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2,5 óra.

Jelentkezi itt tudsz, a tárgymezőbe írd be kérlek: két kezelés együtt

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend