Hajlandó lennél- e Te lenni a Domináns Entitás itt és most a testedben és az életedben?

Sokan élik meg azt, hogy valami baj van velük, szorongást, depressziót, sikertelenséget élnek meg egy vagy akár több életterületen, és nem tudnak változtatni. Ha te is ezt érzed, akkor ez a kezelés neked való. Ezen a kezelésen, megtisztítjuk a legfontosabb szerveinket, a harmadik szemet, a csecsemőmirigyet, a májat, a lépet, a veséket azoktól az entitásoktól, amelyek hatással vannak a szervezetünkre. Ezek az entitások lehetnek itt ragadt lelkek, vagy teremtett lények, programok.

Az emberek nagy része lemond saját erejéről, mert mindenkinek megengedik, hogy elvegyék életerejüket, és energiájukat. Azt sem tudják, hogy ezt teszik, csak fáradékonyak, nem haladnak az életterületeiken, vagy egyre betegebbek. Összefoglaló néven mindezen energiarabló megnyilvánulásokat démonoknak nevezzük az Access Consciousness® testkezelésekben.

Nagyon sok minden lehet démoni energia

  • alacsony rezgésű energiák, érzések, hitrendszerek; félelmek, ítélkezések, düh stb
  • mások energiarablásai
  • itt ragadt entitásoké

Mindenkivel előfordul, hogy gyengébb, energiahiányosabb állapotaiba, összeszed ilyen alacsony rezgésű entitásokat.

“A démonok olyan entitások, akiknek a munkája, hogy fenntartsák a tudatosság hiányát egy adott területen. Erre teremtették őket. Átveszik az uralmat, mert átengeded. A megteremtett démonok ön-ítélkezés alapján teremtődtek. Az emberek, akiknek démonjaik vannak, ezeket az energiákat ön- ítélkezéssel tartják az életükben. Az önostorozás nélkül nincs a démonoknak erejük.”

Mi lenne, ha visszavennéd az irányítást és mostantól te irányítanád az energiákat a testedben, az életedben?

Ha szeretnéd visszakapni az irányítást a saját életedben, akkor szeretettel ajánlom A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelést.

A kezelés ideje kb. 1,5 óra. Hozzájárulás: 10 000Ft

Minden kezelésnél nagyon fontos hangsúlyozni, hogy amit sikerül a testből kitisztítanunk, az már nem jön vissza többet, mert minden kezelés végén van egy lezárás és újraindítás a testek szerkezetváltásával.

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Lehetőség van arra is, hogy a démonokkal megfertőzött szervek tisztítását, és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2 óra.

Jelentkezi itt tudsz, a tárgymezőbe írd be kérlek: két kezelés együtt

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend