Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars technika.

  • Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőségekhez?
  • Mi lenne, ha az életed örömtelibb és felszabadultabb lenne, mint eddig valaha?
  • Mi lenne, ha nap, mint nap felszabadult önmagadat tapasztalhatnád?
  • Milyen hozzájárulás lenné akkor a világhoz?

Acces barsAz Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy. Az Access ezért nem állításokban, hanem kérdésekben gondolkodik, amelyek megnyitják az észlelésedet a lehetőségek érzékelésére.

Véges lényként érzékelve önmagunkat, hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, és érzelmek irányítsanak. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki. A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk.

Ahhoz, hogy ettől az érzékeléstől, ami egyben függőség is megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer, ha a megengedés vezérel bennünket. Az Access Bars egy olyan módszer, ami a felszabadulásban segít. Olyan, mintha letörölnéd a számítógéped merevlemezéről az elavult, felesleges, és blokkoló fájlokat, annak érdekében, hogy több tárhelyhez, és lehetőséghez juss. Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

Acces Bars- kezelésekMik a bárok (bars)? 32 olyan pont a fejen, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Mi lenne, ha nem cipelnéd már tovább őket, és megkönnyebbülnél?

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz (egészség, párkapcsolat, hivatás, anyagi biztonság, félelmek oldása, függőségektől való megszabadulás, stressz, stb.)!

Az Acces Bars, egy kb. 1,5 órás kezelés, ahol te egy masszázságyon fekszel, én pedig a fejeden lévő 32 pont gyengéd, megnyugtató érintésével futtatom a bárokat, amelyek feloldják eddigi korlátaidat, így hozzájárulva szabadabb, és teljesebb életedhez. A hozzájárulás 1,5 óra kezeléshez 12 000 Ft.

Gary DouglasGary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:

A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “- Gary Douglas

Időpont egyeztetéséhez lépj velem kapcsolatba itt!

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend